Microsoft още през 2016 година се отказа от производството на

...
Microsoft още през 2016 година се отказа от производството на
Коментари Харесай

Microsoft работи върху нов смартфон с интересна особеност

Microsoft още през 2016 година се отхвърли от производството на мобилни устройства под лична комерсиална марка, тъй като плануванаъа за тях операционна система Windows 10 Mobile се провали. Но по всичко наподобява, че Microsoft скоро ще предложи нови смарт телефони на пазара.
В самото начало на годината в Мрежата бе оповестен клип със смарт телефон на Microsoft и конфигурирана операционна система Windows 10 Mobile . Главната специфичност на това устройство е поддръжката на фирмения стилус Surface Pen, благодарение на който може да се вкарва текст, да се рисува, скролва и други.



На пръв взор клипът наподобява стар, само че се вижда един забавен факт: Ако се вгледаме в таблета на назад във времето, ще забележим, че това е Surface Pro модел 2017. Това значи, че и видеоклипът е записан тази година. Тоест, Microsoft сега работи върху ново мобилно устройство, основната специфичност на което ще бъде поддръжката на фирмения стилус Surface Pen.



Напълно е допустимо, още при започване на 2018 година, в рамките не идните изложби MWC 2018 и CES 2018, корпорацията да показа собствен нов смарт телефон, който ще има забавна специфичност – поддръжката на стилуса Surface Pen, който може да се употребява за въвеждането на информация от художници, дизайнери, архитекти и още доста други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР