Microsoft обяви своето ново ежемесечно шоу за притежателите на конзоли

...
Microsoft обяви своето ново ежемесечно шоу за притежателите на конзоли
Коментари Харесай

Microsoft стартира новото шоу Inside Xbox

Microsoft разгласи своето ново ежемесечно шоу за притежателите на конзоли Xbox и просто любопитни консуматори.
Шоуто се назовава Inside Xbox и ще демонстрира игрови вести, изявленията с забавни дизайнери, разработчици, ръководители и други персонажи, процесът на създаване на игрите, опциите на конзолите Xbox и така нататък Освен това софтуерният колос постоянно ще организира състезания, в границите на които потребителите ще могат да печелят разнообразни устройства.

Водещ на шоуто ще бъде Лари Хриб (Larry Hryb) а-ла Major Nelson. Ще вземат участие и Грими Бойд, Алекс Гибърт и Лидия Илири. Първият епизод излиза на 10 март. В него феновете ще могат да видят изявление с разработчиците от Rare, които ще покажат особеностите на новото заглавие Sea of Thieves. Microsoft даде обещание вести за Xbox Game Pass. Софтуерният колос сподели още, че покаже новите функционалности на конзолите.

Xbox ветераните вероятно към този момент са чули за Inside Xbox. По време на виталния цикъл на Xbox 360, Microsoft организираше аналогично шоу, което завърши през 2012 година.



Първият епизод на Inside Xbox ще бъде стриймван в Mixer, YouTube, Twitch и Фейсбук на 10 март тази година с 4К резолюция. Засега единствено на британски език, без непознати надписи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР