Microsoft е готов да предложи на пазара своя нов смартфон,

...
Microsoft е готов да предложи на пазара своя нов смартфон,
Коментари Харесай

Microsoft потвърди излизането на собствен фирмен Android смартфон

Microsoft е подготвен да предложи на пазара своя нов смарт телефон, работещ под ръководството на операционната система Android. Информацията е на PhoneArena. По всичко проличава, че софтуерният колос се е отказал от Windows като платформа за своите телефони и ще употребява нещо по-типично за пазара.
Новият артикул ще бъде доста по-различен от всичко, предлагано от Microsoft към сегашен ден. Софтуерната основа на този телефон явно ще бъде Android , който се оказа по-добрата Оценка за съвместимост от позиция на функционалните благоприятни условия и вероятности за продължение на развиването и обновяването на операционната система.

Операционната система Android постоянно е генерирала по-голяма облага на софтуерния колос, в сравнение с мобилната версия на Windows. Дори когато корпорацията се бе съсредоточила на личната фирмена Оценка за съвместимост. Причината е, че Microsoft има голям брой патенти, сполучливо лицензирани за другите производители. Тази интелектуална благосъстоятелност носи доста солидни облаги на корпорацията.

PhoneArena допуска, че има огромна възможност новото устройство да е по този начин нареченият и дълго чакан смарт телефон Surface Phone . Слуховете за неговото излизане циркулират в интернет пространството от няколко години. Според неофициална информация, Microsoft към този момент завършва с тестванията на устройството и стартира неговото всеобщо произвеждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР