Microsoft е един от най-големите получатели на американска федерална помощ

...
Microsoft е един от най-големите получатели на американска федерална помощ
Коментари Харесай

Microsoft получи 150 млн. долара за киберсигурност

Microsoft е един от най-големите получатели на американска федерална помощ за възстановяване на сигурността на компютърните мрежи в страната и може да разчита на 150 милиона $. Както заяви Ройтерс, тази сума възлиза на към една четвърт от общия размер на дотациите, предоставени от Вашингтон за повишение на киберсигурността.
Средствата, както изясни организацията, са включени в пакета от на страната в подтекста на пандемията в размер на 1,9 трилиона $, авансово утвърден от Конгреса и подписан предишния четвъртък от американския президент Джо Байдън.
 Изкуствен разсъдък ръководи роботи - към този момент е реалност Изкуствен разсъдък ръководи роботи - към този момент е реалност
" Сбер " и изследователският отдел на американската корпорация „ Майкрософт “ са създали система за надзор на роботи, бази...
Законодателите обясниха нуждата от сходна помощ с две огромни хакерски атаки, които през последната година засегнаха компютърните мрежи на десетки страни, в това число Съединени американски щати. В началото на март бяха хакнати най-малко 60 000 организации и компании заради накърнимост в Exchange Server на Microsoft. Година по-рано беше подхваната на Съединени американски щати и частни компании, употребяващи софтуера Orion на SolarWinds, засягаща до 18 000 институции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР