Microsoft Corp. ще предостави на служителите си в Съединените щати

...
Microsoft Corp. ще предостави на служителите си в Съединените щати
Коментари Харесай

Служители на Microsoft в САЩ ще получават неогранични дни за отпуск


Microsoft Corp. ще даде на чиновниците си в Съединените щати неограничени дни за отпуск, заяви американският уеб страница за софтуерни вести The Verge, цитирайки вътрешен документ на компанията до нейния личен състав.

" Как, по кое време и къде вършим работата си се промени фрапантно ", уточни основният шеф на компанията - Катлийн Хоган в имейл до личния състав. " И до момента в който се трансформирахме, модернизирането на нашата политика за отпуски до по-гъвкав модел беше естествена последваща стъпка ", добави тя.

Microsoft ще стартира да ползва новата политика, наречена Отсъствие по лична преценка, на 16 януари, а чиновниците, които имат неизползвани дни за отпуск, ще получат през април еднократно погашение. В допълнение към безграничен брой дни за отпуск, чиновниците на софтуерния колос в Съединени американски щати също по този начин ще имат право на 10 корпоративни празника, отпуски, отпуск по болест и психологично здраве, както и почивни дни като членове на правосъдно жури в съда или при загуба на непосредствен.

Политиката няма да се ползва за чиновниците на почасова работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР