Micro-Star International представи геймърския монитор MSI Oculux NXG251R, адресиран към

...
Micro-Star International представи геймърския монитор MSI Oculux NXG251R, адресиран към
Коментари Харесай

MSI Oculux NXG251R: геймърски монитор с кадрова честота 240 Hz и поддръжка на G-Sync

Micro-Star International показа геймърския екран MSI Oculux NXG251R , адресиран към почитателите на доста динамичните игри. Устройството употребява 24,5-инчова TN матрица с резолюция 1920х1080 пиксела. Най-важните характерности на новия екран са високата периодичност на освежаване на екрана и поддръжката на технологията Nvidia G-Sync.



Техническите характерности са типични за този клас устройства. Времето на реакция на точката на MSI Oculux NXG251R е едвам 1 милисекунда (от сиво към сиво). Статичния контрастност е 1000:1, а кадровата периодичност доближава 240 Hz. Пиковата бляскавост на матрицата не е указана. Ъглите на виждане са 170 градуса по хоризонтала и 160 градуса по вертикала. Подставката дава опция за контролиране на височината, наклона и завъртането на екрана.



На гърба на екрана е сложена светодиодна подсветка, която може да се ръководи посредством приложението MSI Mystic Light. Налични са DMI 1.4 и DisplayPort 1.2 интерфейси. Поставен е USB 3.1 хъб с три свободни врата.

Препоръчителната цена на геймърския екран MSI Oculux NXG251R в анонса не е оповестена. Пазарните анализатори са на мнение, че устройството ще коства към 500-600 американски $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР