Micro-Star International официално анонсира своя нов геймърски монитор Optix MPG27CQ,

...
Micro-Star International официално анонсира своя нов геймърски монитор Optix MPG27CQ,
Коментари Харесай

MSI анонсира геймърския монитор Optix MPG27CQ

Micro-Star International публично анонсира своя нов геймърски екран Optix MPG27CQ, показан за първи път по време на огромното ревю CES 2018.
Мониторът употребява 27-инчова извита VA матрица с резолюция 2560х1440 пиксела и радиус на овала 1800 милиметра. Използва се RGB светодиодна подсветка, ръководена благодарение на приложението SteelSeries Engine.



Optix MPG27CQ е първият екран с поддръжката на технологията Steelseries GameSens – комплект светодиоди в долната част на екрана, които демонстрират някои параметри на стартираната игра.

Техническите параметри на монитора Optix MPG27CQ включват 100% обсег на NTSC цветовото пространство, периодичност на освежаване 144 Hz и поддръжка на технологията AMD FreeSync. Максималната бляскавост доближава 400 кандела на квадратен метър, контрастът е висок – 3000:1, а времето на реакция на точката е едвам 1 милисекунда. Ъглите на виждане са типични за VA матриците – 178 градуса по хоризонтала и вертикала.



За свързване с компютърната система могат да се употребяват интерфейсите HDMI 2.0 (x2) и DisplayPort 1.2. На гърба на устройството е подложен USB 3.1 хъб с два врата и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

В анонса цената на геймърския екран Optix MPG27CQ не бе оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР