Micro-Star International не пропусна възможността да представи свои дънни платки

...
Micro-Star International не пропусна възможността да представи свои дънни платки
Коментари Харесай

MEG Z390 Godlike: най-добрата дънна платка на MSI за процесорите Intel Coffee Lake

Micro-Star International не пропусна опцията да показа свои дънни платки за чипсета Intel Z390 незабавно след анонса на първите процесорни на Intel от серия Core 9000. Тайванският производител предлага 11 модела, употребяващи топ-чипсета за платформата Intel LGA1151-v2.

MSI предлага за овърклокърите с по-дебел портфейл флагманската линия MEG (бившата Enthusiast Gaming). Тя се оглавява от модела MEG Z390 Godlike с 18-фазно зареждане на процесорното гнездо със солидно изстудяване. Налични са четири PCI Express 3.0 x16 слота с опция за 2-Way SLI или 4-Way CrossFire.

От малко по-нисък клас е дъното MSI MEG Z390 ACE с 13-фазно зареждане на сокета. Платката е подобаваща за клокване на Intel Core i9 процесорите, налични са редица конектори и слотове. Техническите характерности са разказани в следната таблица:



Най-много дъна има от серията MSI MPG (бившата Performance Gaming). Тук са включени моделите MPG Z390 Gaming Pro Carbon и Carbon AC, MPG Z390 Game EDGE AC, MPG Z390M Gaming EDGE AC, MPG Z390I Gaming EDGE AC и MPG Z390 Gaming Plus.



MSI декларира, че дъната с EDGE в името си имат доста добър баланс на опциите към цената. Предлагат се три модела с ATX, microATX и Mini-ITX форм фактор.



Дъната от серията Arsenal Gaming в този момент са в линията MAG . Това са дънните платки MAG Z390 Tomahawk и MAG Z390M Mortar, основани на Intel Z390 чипсета.



Отделно от всички е дънната платка MSI Z390-A Pro от серията Pro Seires. Тя е подобаваща за построяването на производителни работни станции с дребни габаритни размери.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР