Mibro Lite Smartwatch e както моден, така и бизнес аксесоар(снимка:

...
Mibro Lite Smartwatch e както моден, така и бизнес аксесоар(снимка:
Коментари Харесай

Mibro Lite Smartwatch – кристално чист AMOLED екран, под $50


Mibro Lite Smartwatch e както фешън, по този начин и бизнес аксесоар
(снимка: Mibro)

На високо-конкурентния пазар за смартчасовници се откроява едно ново устройство – Mibro Lite Smartwatch, чиято международна премиера стартира през днешния ден. Този модел се нарежда като най-хубавия смартчасовник с кристално-чист AMOLED екран на цена под 50 $.

Повечето смартчасовници с цена под 60 $ нямат задоволително ярки екрани и образното преживяване с тях е извънредно. Не подобен е казусът обаче с новия, пълноцветен, който се предлага сега на цена от $43,99 в AliExpress за първите 500 поръчани бройки. Mibro е бранд на компанията Zhenshi Technology, в която влагат Xiaomi и Longqi, и един от един от главните членове в екосистемата на Xiaomi.

фотография: Mibro

Моделът идва с брилянтен AMOLED HD екран с диагонал 1,3 инча, резолюция 360×360 пиксела, високи бляскавост и периодичност на освежаване. В съпоставяне с TFT екраните, AMOLED екраните имат безапелационни преимущества – те демонстрират по-ясни и чисти изображения и също така имат по-добра енeргийна успеваемост, което значи по-дълъг живот на батерията.

фотография: Mibro

Нещо повече, изображенията на AMOLED екраните остават ясни и на мощна
Всичко за Вашата сватба
светлина, и нощем. С богати и ясни цветове, Mibro Lite дава обещание образно угощение – ще виждате на екрана ясно и блестящо цветно изображение, даже когато е изложен на директна слънчева светлина.

Но освен дисплеят прави впечатлениe в Mibro Lite. е цялостен с потребни функционалности. Една от най-ценните е непрекъснатото 24/7 следене и отчитане на здравните индикатори . Независимо дали работите, спортувате или спите, Mibro Lite “мисли” за вашето здраве. Ето по какъв начин:

фотография: Mibro

Следи сърдечния пулс : Когато знаете динамичността на сърцето си, ще можете да регулирате вярно и здравословно натоварването си – да вземем за пример при спортуване.

Наблюдава съня : Това ще ви помогне да узнаете повече за качеството на съня и да го подобрите.

Следи равнището на О2 в кръвта : Измерването на сатурацията е изключително скъпа функционалност за хора, които остават до късно и работят изключително дълго време.

Целодневен мониторинг на напрежението : Когато индикаторите от това премерване се завишат, можете да се освободите от напрежението и да регулирате настроението, като упражнявате с вярно и успокояващо дишане, да вземем за пример.

фотография: Mibro

Всичко за Вашата сватба

Mibro Lite е идеалният асистент при интензивно спортуване. Смартчасовникът включва 15 спортни режима , като общително дава информация за значимите индикатори при разнообразни занимания, включително тичане навън или на пътека, вървене, колоездене, занимания с йога, баскетбол, тенис, футбол, силови тренировки и други

В допълнение, Mibro Lite е водоустойчив по стандарта IP68 , тъй че отпадат терзанията, че смартчасовникът ще се повреди от изпотяването или дъждовдните пръски, когато спортувате.

фотография: Mibro

Времето за самостоятелна работа е от основно значение за всяка смарт джаджа. Притежателите на Mibro Lite могат да разчитат, че смартчасовникът ще им служи правилно към 10 дни с едно зареждане на батерията за главните функционалности и до 30 дни в стендбай.

Сред останалите функционалности можем да споменем прогноза за времето, напомняния за известия и позвънявания, стартиране на музика, снимане, тревога, калкулатор, съпътстващо мобилно приложение Mibro Fit и други Моделът е съчетаем със смарт телефони под ръководство на Android и iOS, с които поддържа връзка през Bluetooth интерфейс.

фотография: Mibro

Mibro Lite е ултра-тънък и лек . Има дебелина единствено 98 мм, а тежестта е едвам 48 грама. Дисплеят се отличава с
Всичко за Вашата сватба
елегантна 2.5D извивка, а материалите, от които са направени смартчасовникът и каишката, щадят кожата на ръката. Дизайнът е по едно и също време на фешън артикул и на бизнес аксесоар, а циферблатът може да се персонализира съгласно настроението.

е тази седмица – от 27 до 30 септември на цена $43,99 в световния онлайн магазин AliExpress за първите 500 продадени бройки. Магазинът дава $5 отстъпка с ваучър. Освен това първите 50 купувачи ще получат безвъзмезден подарък от Lenovo, а Топ 3 най-големи купувачи ги чакат три награди: телефон Realme 7i, хедсет Haylou T16 и Bluetooth представители JBL GO3.

Купувачите в AliExpress могат да разчитат на доставки във всички страни, гратис връщане на продукта в границите на 15 дни, безвъзмездна доставка, ваучър за подарък в размер на $2 за новите почитатели, качество на продуктите и обезпечена следпродажбена поддръжка, акцентират от онлайн магазина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg