Мездра. Днес представители на ръководния екип на БДЖ - Пътнически

...
Мездра. Днес представители на ръководния екип на БДЖ - Пътнически
Коментари Харесай

Представители на БДЖ откриха учебната година за първия випуск от специализирана паралелка в професионална гимназия в Мездра

Мездра. Днес представители на управителния екип на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД участваха на откриването на образователната година в Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство в град Мездра. Това оповестиха от пресцентъра на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД Представителите на националния железопътен транспортьор поддържаха старта на първия випуск от профилирана паралелка в професионалната гимназия. Учениците от тази паралелка ще се образоват в дуална форма по специалността „ Електрообзавеждане на железопътна техника ”, специалност „ Електротехник ”. Това е и първата жп паралелка в България с дуална форма на образование. Новият план за БДЖ е реалност, с помощта на напъните на управлението на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД за привличане на млади фрагменти в системата, както и на персоналната ангажираност на шефа на дирекция " Човешки запаси " в сдружението Десислава Стоянова и нейния екип. Записалите специалността ученици на гимназията ще могат да се възползват и от стипендиантски стратегии, които „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД предлага, благоприятни условия за преквалификация след дипломирането за други правоспособности и продължаващо образование във висшите учебни заведения.
Специалността „ Електрообзавеждане на железопътна техника ”, специалност „ Електротехник ” попада в листата със предпазените от страната специалности от специалности, по които е налице предстоящ дефицит от експерти на пазара на труда.
Град Мездра е главен железопътен център за Северна България и в тази връзка националният железопътен транспортьор се стреми към реализирането на бъдещо съдействие с професионални гимназии в региона. Идеята е след придобиването на подготовка да бъде предоставена опция за намиране на свободни работни места в областта на железопътния превоз на бъдещи експерти.
Осигуряването на качествено образование на своите чиновници и основаването на бъдещи професионални фрагменти в железопътния превоз е една от предпочитаните задания на управлението на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД. Дружеството поддържа професионалното образование и обучение на възпитаници, като по този метод се построява здрава основа за сполучливо развиване на БДЖ като предстоящ евентуален шеф. Националният железопътен транспортьор слага акцент, че е един добър избор за бъдещо професионално развиване, с нова визия и стратегически взор, насочен към хората като дълготрайна инвестиция, а не като запас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР