Мейсън Грийнууд има славата на най-големия талант в състава на

...
Мейсън Грийнууд има славата на най-големия талант в състава на
Коментари Харесай

Пропадането на Мейсън Грийнууд

Мейсън Грийнууд има славата на най-големия гений в състава на Манчестър Юнайтед. В последните месеци обаче името на 20-годишния младок, роден в Йоркшър, попадаше по-често по кориците и челата на жълтите медии, в сравнение с в новините за мачовете на " алените дяволи ".

Талантът на Юнайтед се снабди със скандално добро име след поредност от недомислени действия, коя от коя по-глупави, с цел да се стигне до ареста му по съмнения за нанесен побой и принуждаване за секс против някогашната му другарка Хариет Робинсън.

Въпреки че играе за един от най-големите клубове в света и се радва на голяма известност измежду почитателите на Юнайтед и Англия, напоследък Грийнууд се трансформира в нещо като черната овца на футбола на Острова.
 Звезда на Манчестър Юнайтед бе разгласен в полов тормоз
Звезда на Манчестър Юнайтед бе разгласен в полов тормоз

Проблеми за Мейсън Грийнууд

Преди съвсем три години Грийнууд дебютира за " алените дяволи " по време на обрата против Пари Сен Жермен в Шампионската лига, след което кариерата му потегли стремително нагоре.

Впоследствие геният, който е считан за най-хубавия централен нападател, който в академията на Юнайтед са виждали от години, изигра още 128 мача с фланелката на " алените дяволи ", в които се разписа на 35 пъти.

Бъдещето пред него изглеждаше повече от ярко. Потенциалът му изглеждаше голям, а нападателят постоянно бе поставян на челните позиции в разнообразни ранглисти за най-хубавите млади футболисти.
 Манчестър Юнайтед в профил Мейсън Грийнууд след страшния скандал
Манчестър Юнайтед в профил Мейсън Грийнууд след страшния скандал

За несигурно време

Но последователно започнаха да се появяват проблеми с егото му. Говори се за скандал сред екипа му, воден от татко му Андрю, със спортния колос Nike. Грийнууд и хората му са заплашили да отидат при конкурентна компания, в случай че не стартира да получава, колкото част от звездите на компанията.

На " Олд Трафорд " също имат терзания за характера на младока. Въпреки че е описван като безмълвен и непретенциозен в съблекалнята, на терена не му липсва убеденост. Говори се за съществено недоразумение сред него и Кристиано Роналдо, откогато португалецът се завърна в Юнайтед.

Петкратният притежател на " Златната топка " обърка тотално проектите в отбора, откакто има обезпечена титулярна позиция във всеки мач, което значи, че местата в нахлуване незабавно понижиха с едно за останалите, борещи се за място под слънцето на " Олд Трафорд ".
 Официално: Арестуваха Мейсън Грийнууд!
Официално: Арестуваха Мейсън Грийнууд!

По обвинявания за обезчестяване и побой

По-рано през януари португалската суперзвезда приказва намерено за това, че част от младите играчи отхвърлят да одобряват препоръки, и някои незабавно сметнаха, че става въпрос точно за Грийнууд.

От Юнайтед също са коментирали спекулации към Мейсън. " Червените дяволи " трябваше да изясняват за какво нападателят бе оставен отвън състава за конфликта с ПСЖ през октомври 2020-а Според медиите на Острова това е било наказване поради непрекъснатите му закъснения за тренировки.

По време на локдауна в Англия на няколко пъти се появиха информации за купони в къщата на Грийнууд, които освен че бяха неразрешени, само че и съседите са се оплаквали на полицията поради мощния звук.

След което пристигна и странната обстановка с лагера на националния тим. Заедно с младата звезда на Манчестър Сити Фил Фодън, Грийнууд бе пратен да си върви у дома, откакто двамата дебютираха за " трите лъва " в мач против Исландия. Причината - двамата поканили девойки в хотелската си стая, с цел да отпразнуват първия си мач за Англия.

Това също се броеше за нарушение на Covid разпоредбите. Двамата бяха санкционирани с по 1360 паунда. Фодън продължи да бъде употребен от Гарет Саутгейт, до момента в който, макар че се извини за дейностите си, и до момента, година и половина по-късно, Грийнууд си остава с този един-единствен мач за Англия, в който записа тъкмо 12 минути.
 Бащата на приятелката на Грийнууд: Той беше част от нашето семейство, а в този момент я счупи
Бащата на приятелката на Грийнууд: Той беше част от нашето семейство, а в този момент я счупи

Хакнали са телефона ѝ

Не попадна и измежду избраниците на Саутгейт за Евро 2020, като формалната версия е лечението на остаряла контузия. Според медиите на Острова обаче Грийнууд е предпочел да не бъде викан, в случай че няма обезпечено място в състава. Още един симптом за егото му, като би трябвало да се има поради, че по време на Европейското състезание, на което Англия доближи до финала, нападателят на Юнайтед бе още младеж.

Сега обаче обстановката е доста по-тежка за. След обвиняванията в принуждение и обезчестяване от някогашната му другарка в неделя Грийнууд бе арестуван от полицията в Манчестър.

Хариет Робинсън разгласява фотоси в обществените мрежи, на които е с разрушена уста и със синини по тялото, и написа: " За всички, които желаят да знаят какво Мейсън Грийнууд в действителност прави с мен ". Момичето пусна и аудиозапис, на който се чува по какъв начин мъж желае от жена да вършат секс срещу волята ѝ.

От Юнайтед потвърдиха за ареста на Грийнууд, само че отхвърлиха да разясняват повече обстановката. Младокът е отхвърлен от тима, до момента в който тече следствието.

Ситуацията е извънредно деликатна, а в случай че се окаже правилно това, в което е упрекван Грийнууд, следствията от нея могат да бъдат пагубни за кариерата на един от най-големите гении на Англия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР