МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) — Около 70 мюсюлмански бежанци рохинги се

...
МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) — Около 70 мюсюлмански бежанци рохинги се
Коментари Харесай

Агенциите на ООН се страхуват от около 70 изчезнали или загинали от преобърналата се лодка с бежанци на рохингите

МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) —

Около 70 мюсюлмански бежанци рохинги се притесняват, че са изчезнали или са починали от лодка, която е направила изтощително морско пътешестване от Бангладеш и потъна край крайбрежията на Индонезия тази седмица със 75 оживели, оповестиха организациите на Организация на обединените нации. споделиха, че са „ извънредно загрижени за мащаба на евентуалната загуба на живот “, като споделиха, че разказите на оживели демонстрират, че в началото на борда са били към 150 души.

Това евентуално би включвало екипаж от към петима души, които явно са изоставили кораба и чието местоположение е незнайно. Двама оживели споделиха пред Асошиейтед прес в петък, че капитанът и четиримата членове на екипажа са изоставили лодката за друга, когато корабът с бежанците почнал да потъва.

Индонезийските риболовци подвигнаха паника за интонации транспортен съд в сряда, когато започнаха да го избавят пасажери и индонезийски транспортен съд за търсене и избавяне в четвъртък извади останалите хора от преобърналия се корпус на към 22...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР