Метрополитен полицейски служител, който докосна колежка под дрехите й и

...
Метрополитен полицейски служител, който докосна колежка под дрехите й и
Коментари Харесай

Метрополицейски служител докосна колежка под дрехите в „сексуално насилие“ - но запази работата си

Метрополитен полицейски чиновник, който докосна колежка под облеклата й и сред задните елементи, избегна уволнението от полицията.

Полицейски сержант Даниел Флетчър потопи пръста си по гърба на късите панталони на дамата и я докосна сред горната част на задните елементи. Жената, разказана като служител на реда А, го разказва като " травматично събитие, запечатано в паметта й ". Тя изясни, че не е споделила на брачна половинка си за случилото се, тъй като е мислела, че „ той ще го убие “.

Но отчет, оповестен от столичната полиция след чуването за непозволено държание в Саутуорк, Южен Лондон, твърди, че действието е „ осъществено по-скоро на смешка, в сравнение с по полов метод “. PS Флетчър след това заобикаля уволнението и вместо това е намален.

Докладът гласи: „ При всички условия групата стигна до заключението, че намаляването на ранга би било подобаващ резултат. Тя потърси мнения, в сходство с наредбите... по отношение на вероятната оперативна успеваемост Последствията от това групата смята, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР