Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември, се

...
Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември, се
Коментари Харесай

СДС за ареста на Борисов: Опитите за публична разправа и всяване на страх не са присъщи на демократична европейска държава

Методите на властта припомнят мракобесните времена след 9 септември, се споделя в позиция на Съюз на демократичните сили по отношение на дейностите на властта против водача на ГЕРБ Бойко Борисов. От Съюз на демократичните сили изрично осъждат метода на деяние на Министерство на вътрешните работи при обиска в дома му, последвалия арест на водача на опозицията нощес и отвеждането му в Групово дело „ Национална полиция “.

„ Опитите за обществена кавга и всяване на боязън не са присъщи на демократична европейска страна. Властта би трябвало да проумее, че с арести на опозиционни водачи няма да бъдат преодолени рецесиите, които стоят пред ръководството “, се акцентира в позицията.

От Съюз на демократичните сили заявяват, че като най-старата дясна демократична партия, която бе основана в името на разграждането на тоталитарната система, ще продължава да отстоява достиженията на европейска България.

„ Ще се противопоставим на всички опити за реституция на тъмното комунистическо минало. Призоваваме нашите членове и симпатизанти, и всички свободни българи да се включат в митингите за избавяне на демокрацията! “, се акцентира още в позицията на Съюз на демократичните сили.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР