Метеорологичната служба прогнозира необичайни“ върхове от 16C по време на

...
Метеорологичната служба прогнозира необичайни“ върхове от 16C по време на
Коментари Харесай

Метеорологичната служба прогнозира „необичайни върхове“ при зимен топлинен скок от 16C, който може да продължи с дни

Метеорологичната работа предвижда „ необикновени “ върхове от 16C по време на мини зимен топлинен скок, който може да продължи четири дни.

Това идва, откакто тази заран бяха издадени две жълти предизвестия за дъжд в Югозапада и Мидландс на следващия ден и петък - с предстоящи 20 мм дъжд. По-късно през днешния ден може да има малко сняг в Шотландия.

Говорителят Андреа Бишоп сподели пред Mirror, че има „ доста контрастност “ и температурите са „ извънредно меки “ за това, което нормално се счита за най-студения месец във Англия. Живакът нормално доближава единствено към 7C през февруари.

Село Kinlochewe, Шотландия, което е дом на по-малко от 100 души, записва висока температура от 19,6C в неделя, 28 януари. Това беше връх за температури при започване на годината, само че Г-жа Бишоп сподели, че идващите дни е малко евентуално да се приближат до това.

„ 16C е най-високият най-много, който виждаме евентуално за на следващия ден “, сподели тя. „ Не наподобява като слагане на връх, само че капацитетът за 16C по това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР