Метеорологичната служба предупреди, че почти осем инча дъжд ще падне

...
Метеорологичната служба предупреди, че почти осем инча дъжд ще падне
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава, че ще падне почти 8 ИНЧА дъжд при рядък кехлибарен сигнал за „опасност за живота“ с опасения от наводнения

Метеорологичната работа предизвести, че съвсем осем инча дъжд ще падне в необичаен кехлибарен сигнал - със страхове от спирания на тока и наводнения в елементи от Обединеното кралство.

„ Продължителен интервал “ от пороен дъжд ще намокри Западна Шотландия и планините на следващия ден, като предизвестието ще остане в действие през целия ден.

Пороят евентуално ще провокира безпорядък при пътешестване, като се чакат наводнения по пътища и влакови релси.

В туит метеорологическата работа предизвести, че на следващия ден се чака да падне 200 мм - съвсем 8 инча - дъжд върху обърнатите на запад хълмове в северна Шотландия.

Те прибавиха: „ Потенциал за плитки свлачища и потоци от парчета. “

А кехлибареният сигнал - в действие от среднощ довечера до неделя 23:59 ч., предизвестява: „ Продължителният, мощен дъжд е евентуално да аргументи обилни разстройства в пътуването и наводнения. “

Предупреждението Met прибавя: „ Има дребен късмет за спиране на тока и загуба на други услуги за някои домове и компании.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР