Метеорологичната служба предупреди, че най-лошото тепърва предстои“, тъй като британците

...
Метеорологичната служба предупреди, че най-лошото тепърва предстои“, тъй като британците
Коментари Харесай

Метеорологичната служба предупреждава, че „най-лошото тепърва предстои“, тъй като Обединеното кралство се подготвя за нови наводнения след месечните дъждове

Метеорологичната работа предизвести, че „ най-лошото занапред следва “, защото британците се приготвят за нови наводнения като месечните превалявания удрят страната.

Предупреждение за кехлибарен дъжд е в действие до 12 ч. на следващия ден за елементи от северен Уелс и северозападна Англия, като жителите са предизвестени, че „ е допустимо бързо течаща или дълбока наводнена вода, причиняваща заплаха за живота “. Вероятни са закъснения и някои анулирани влакове и рейсове в засегнатия регион.

Предупреждения за жълт дъжд също бяха издадени в елементи от северна Англия, Мидландс и северен и централен Уелс до 18 часа на следващия ден. Докато по южното крайбрежие ще има някои по-слънчеви интервали, през уикенда се чакат превалявания и по-дълги интервали от дъжд.

„ Най-лошото занапред следва “, сподели Том Морган, метеоролог от Метеорологичната работа, пред осведомителната организация PA. „ Имаше доста превалявания през нощта в северозападната и южната част на Шотландия, както и в региони като Мидландс, Източна Англия и Хоум Каунти.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР