Метеорологичната служба омаловажава съобщенията за снежна бомба“, за която се

...
Метеорологичната служба омаловажава съобщенията за снежна бомба“, за която се
Коментари Харесай

Метеорологичната служба издава присъда относно „снежната бомба“, която се предвижда да удари „половината“ Великобритания

Метеорологичната работа омаловажава известията за „ снежна бомба “, за която се предвижда, че ще разцепи Обединеното кралство на половина този месец.

В Обединеното кралство може да падне до един сантиметър сняг, защото полярен гърмеж наподобява ще обхване елементи от страната единствено дни преди Коледа, съгласно някои метеорологични диаграми. В момента страната минава през интервал от влажно време и мощни ветрове от Атлантическия океан, само че това ще отстъпи място на по-студените условия.

Карта от WX Charts, употребяваща данни от MetDesk, демонстрира до сантиметър от белите неща удрят Шотландия на 19 декември. Снежната бомба е настроена да „ разцепи Англия на половина “, защото южната част на страната е настроена да остане суха до костите, до момента в който джобове сняг ударят север.

На 19 декември температурите в Обединеното кралство ще варират от 0°C до 4°C в Шотландия и на север, съгласно графиките, само че не се загатва сняг в междинната прогноза на Метеорологичната работа. Изгледите са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР