Метеорологичната служба издаде своята присъда за това дали Обединеното кралство

...
Метеорологичната служба издаде своята присъда за това дали Обединеното кралство
Коментари Харесай

Метеорологичните условия в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издаде присъда за три горещи вълни през юни на британците

Метеорологичната работа издаде своята присъда за това дали Обединеното кралство ще претърпи три поредни горещи талази през юни.

Това идва откакто прогнозите предричаха, че живакът може да скочи до 30C и че елементи от Обединеното кралство ще се радват на знойно време идващия месец. Метеорологичната работа обаче сподели, че прогнозите няколко седмици авансово са сложни за инспекция.

„ Не е допустимо да се предвиждат топлинни талази в този диапазон, да не приказваме за съответния брой за юни “, представител на пресслужбата Андреа Бишоп сподели The Mirror. „ Когато гледаме на прогнози след пет дни в бъдещето, безредният темперамент на атмосферата стартира да влиза в деяние – дребни събития сега над Атлантическия океан могат да имат евентуално доста влияние върху нашето време в Обединеното кралство след няколко дни или седмици.

„ Следователно, до момента в който нашата дълготрайна прогноза може да предскаже общото чувство за времето с релативно високо равнище на акуратност,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР