Метеорологичната служба издаде спешно жълто предупреждение за дъжд с очаквани

...
Метеорологичната служба издаде спешно жълто предупреждение за дъжд с очаквани
Коментари Харесай

Метеорологичната служба издава спешно предупреждение за дъжд, тъй като 18-часовият дъжд предизвиква опасения от хаос при пътуване

Метеорологичната работа издаде незабавно жълто предизвестие за дъжд с предстоящи 18 часа дъжд.

Синоптиците споделиха непрекъснатият дъжд може да докара до наводнения и разстройства в елементи от южна Англия, започвайки от неделя следобяд. Очаква се тежките метеорологични условия да продължат до понеделник сутринта, сподели метеорологичната работа.

Според последното предизвестие, което е в действие в Съсекс и Кент от 15:00 ч. в неделя до 9:00 ч. в понеделник, дъжд от 15 до 25 mm евентуално е необятно, само че на някои места може да има и 40 mm дъжд. Тъй като земята е „ към този момент наситена “, това може да докара до наводнения и разстройства, сподели метеорологичната работа.

Жителите също са предизвестени за риска от спрей, който може да докара до сложни условия на шофиране. Синоптиците споделиха също по този начин, че някои общности може да бъдат откъснати от наводнени пътища.

Британците са предизвестени да изготвят проект за наводнения и комплект за незабавни наводнения, като съберат всички съществени продукти, включител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР