Метеорологичната служба издаде спешно 10-часово метеорологично предупреждение за гръмотевични бури

...
Метеорологичната служба издаде спешно 10-часово метеорологично предупреждение за гръмотевични бури
Коментари Харесай

Метеорологичната служба издава спешно 10-часово метеорологично предупреждение за гръмотевични бури в Обединеното кралство - пълен списък на районите

Метеорологичната работа издаде незабавно 10-часово метеорологично предизвестие за гръмотевични стихии този уикенд, което следва превъзходното слънце.

Прогнозите са, че югоизточната част на Англия ще доближи 25C към 16:00 часа през днешния ден, до момента в който за множеството региони се чакат меки условия. Дори в далечните елементи на Шотландия температурите могат да се покачат до 20-те, с доста малко облачно покритие в небето.

Но за неделя се задават стихии, като Метеорологичната работа показва: „ Силни дъждове и гръмотевични стихии могат да доведат до някои разстройства тук-там, изключително при пътешестване, допустимо е наводнение на изолирани парцели. " Жълто предизвестие за гръмотевични стихии е в действие в необятен диапазон от Обединеното кралство от шотландската граница до южното крайбрежие и важи от 12:00 до 22:00 през нощта.

Метеорологичната работа декларира: „ Силни дъждове и гръмотевични стихии евентуално ще избухнат в южната част на тази област късно сутринта в неделя и в ранния следобяд в неделя, като се прид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР