Метежът на Вагнер в Русия е многоходова информационно-психологическа специална операция,

...
Метежът на Вагнер в Русия е многоходова информационно-психологическа специална операция,
Коментари Харесай

Пионтковски: Подготвят руснаците за капитулация във войната


Метежът на " Вагнер " в Русия е многоходова информационно-психологическа специфична интервенция, чиято цел е да приготви популацията на Руската федерация за неизбежното проваляне във войната против Украйна и връщането към границите от 1991 година Такава позиция изрази политологът и журналист Андрей Пионтковски, представен от Униан.

" На Пригожин е поверена най-важната роля в цялата тази интервенция ", отбелязва той.

Той е уверен, че " играта " на шефа на „ Вагнер “ води руснаците към концепцията за капитулация:

" 30 милиона подлежащи на военна работа руснаци ще посрещнат с облекчение и с надълбоко задоволство първия указ на новата власт – анулацията на путинония декрет за готовност и вечно ще останат нейни (на новата власт) горещи последователи. С тях няма проблеми. Но примерно 10–15% от популацията (според резултатите от скорошно проучване) са уверени Z-патриоти, същински чалнати съветски фашисти. Как да им продадат концепцията за неизбежното проваляне? Ето в това отношение Пригожин е незаместим. Целият този полукриминален Z-добитък го припознава като собствен, с екстаз приема ориентирания против елита поток на съзнанието на бандита-милиардер, жадно гълтам неговата " достоверна истина ". И тази истина тактично и внимателно ги води към концепцията за капитуляция. "

Според Пионтковски, метежът съществено е отслабил персоналната власт на кремълския деспот Владимир Путин вътре в мафиотската му страна и е занулил възможностите му за " почетно тъждество " в започнатата от него " международна война ".

" Заради това тъждество бяха визитите на Бърнс в Киев, а Съливан в Копенхаген убеждаваше света, че " Путин е по-добър от хаоса ", добавя специалистът.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР