Метъл машините Five Finger Death Punch, алтернативните рок икони Placebo,

...
Метъл машините Five Finger Death Punch, алтернативните рок икони Placebo,
Коментари Харесай

Официално: Hills of Rock и в София, два дни с Five Finger Death Punch, Ill Niño, Dubioza Kolektiv и Placebo

Метъл машините Five Finger Death Punch, различните рок икони Placebo, метъл кор ураганът Ill Niño и обичаните на България босненски първенци Dubioza Kolektiv ще свирят на 2 и 3 юли следващата година на Hills of Rock - Sofia Edition в Парка на Летище София.

След две години наложително отсрочване на най-големия рок фестивал в България Hills of Rock и несигурната и неспокойна пандемична конюнктура и почитатели, и актьори заслужават бонус издание и то ще се случи през 2022 година в София.

Към главния фестивал Hills of Rock 2022 в Пловдив уредниците афишират в допълнение, двудневно събитие в столицата с присъединяване на международни топ актьори на 2 и 3 юли.

Placebo са една от безусловните дефиниции за " различен рок " за последните 20 година Продадените албуми на популярната лондонска група са повече от 12 милиона по целия свят, всички седем от тях – в Топ 20 на брит класациите, а два – и с платинен статус. Още с дебюта си бандата, предвождана от актьора знак и ентусиазъм нацяло потомство Brian Molko, прави внезапен завой от известния брит поп със своята двусмислена стилистика, колаборира си с иконите David Bowie, Robert Smith и Michael Stipe и не след дълго – оглавява международни фестивали като Rock am Ring.

Последният албум на Placebo се чака през март 2022 с нетърпението на същинско меломанско събитие. Именно с него, осми в дискографията на Placebo и със заглавие Never Let Me Go, групата от Обединеното кралство гостува и в София в Парка на летище София на 2 юли.

Five Finger Death Punch, които направиха супер сполучлив концерт в София през 2020, също ще свирят на 3 юли. 

5FDP са едно от най-разпознаваемите модерни имена в музиката в международен мащаб, свирят като хедлайнери на огромни фестивали и разпродават арени, където и да се появят. Популярността им пораства стремително от дебюта им The Way of the Fist през 2007 година Един от шестте им албума доближава платинен статус, а други три - златен, което ги трансформира в една от най-успешните хеви метъл банди в последните години. 5FDP имат над 3 милиарда гледания и са продали повече от 1 милион билета единствено сред 2018 и 2020 г. 

Последният им албум F8 е продуциран от Kevin Churko и освен дебютира непосредствено преди всичко в рок класациите в целия свят, само че и в Топ 10 в мейнстрийм ранглисти в Съединени американски щати, Австрия, Австралия, Канада, Финландия, Германия, Швеция, Швейцария, Англия и други F8 включва хитовите Номер1 сингли " Inside Out ", " A Little bit Off " и " Living The Dream ", които българската аудитория ще има опция да чуе онлайн в София.

Dubioza Kolektiv - балкански рок, ска, дъб, реге, невероятно е да опишеш стила на лудата тайфа от Сараево с една дума. Сигурното е едно – България ги обича абсолютно. Това сподели и публиката на последната изява онлайн на Dubioza Kolektiv това лято, когато босненци бяха хедлайнери на ARTE Feastival. Dubioza имат премия от MTV и пеят за мир, съгласие, приемливост и подлагат на критика бюрокрацията и политиката. Великолепната седморка се завръща в България, този път в София на 2 юли, а новината е, че са подготвени с нов сингъл и видео, които се чакат напълно скоро.

Метъл кор ураганът и основател на латино метъл стила в музиката Ill Niño е четвъртата тайфа, удостоверила присъединяване си и ще забие на 3 юли в Парка на Летище София. След известни турболенции в състава и правосъдно дело за името на бандата Ill Niño се завръщат по-категорични и мелодични от всеки път – с нов албум IllMortals и турне, което включва и България.

Билетите за Hills of Rock - Sofia Edition са на цени 100 лева за един ден и 120 лева и влизат в продажба от 19 ноември.

Фестивал  " Hills of Rock - Sofia Edition "  в столицата на 2-3 юли 2022 година с присъединяване на FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, DUBIOZA KOLEKTIV и ILL NINO. Малко откакто публикувахме вест на нашия уебсайт, като се изключи че тя събра хиляди прочитания и десетки лайкове и мнения за малко време, се стигна до такава степен, че... упоменатото изображение малко по-късно бе отстранено от страницата на латино метъл бандата в обществената мрежа.

   Всичко това обаче има повече от положително продължение. Събитието е към този момент публично доказано от  " Fest Team "! И по този начин 20-ина дни преди фестивала в Пловдив със SABATON, MERCYFUL FATE и SLIPKNOT в София ще гледаме FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, ILL NINO и DUBIOZA KOLEKTIV, а евентуално и други реализатори. Следва прес-информацията на уредниците:

Метъл машините FIVE FINGER DEATH PUNCH, различните рок икони PLACEBO, метъл кор ураганът ILL NINO и обичаните на България босненски ска първенци DUBIOZA KOLEKTIV свирят на 2 и 3 юли 2022 на Hills Of Rock - Sofia Edition в Парка на летище София.

След две години наложително отсрочване на най-големия рок фестивал в България Hills Of Rock и несигурната и неспокойна пандемична конюнктура и почитатели, и актьори заслужават
бонус издание и то ще се случи през 2022 в София. Към главния фестивал Hills Of Rock 2022 в Пловдив, с признателност за поддръжката и търпението на рок публиката, уредниците от Fest Team и КМД афишират в допълнение, двудневно събитие в столицата с присъединяване на международни топ актьори на 2 и 3 юли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР