Meta пуска месечен абонамент Meta Verified, включващ допълнителна защита от

...
Meta пуска месечен абонамент Meta Verified, включващ допълнителна защита от
Коментари Харесай

Meta пуска месечен абонамент за Facebook и Instagram

Meta пуска месечен абонамент Meta Verified, включващ спомагателна отбрана от подправени сметки, заяви Марк Зукърбърг, представен от CNN.

Абонаментният пакет за Фейсбук и Instagram следва да бъде пуснат още тази седмица в Австралия и Нова Зеландия на цена от $11,99 на месец в мрежата или $14,99 на месец за iOS.

Потребителите на обществените мрежи могат да се възползват от услугата и да получат " синя значка " , като дават документ за идентичност, който дава отговор на името и фотографията на профила си. Също по този начин би трябвало да имат и 18 навършени години.

Тази нова функционалност Зукърбърг дефинира, че е за повишение на достоверността и сигурността в предлаганите услуги.

" Развиваме смисъла на синята значка, с цел да се съсредоточим върху достоверността и да разтеглим достъпа за инспекция до повече хора ", сподели представител на Meta. " Ще покажем броя на почитателите на повече места, тъй че хората да могат да разграничат кои сметки са обществени фигури измежду сметките, които споделят същото име. "

Meta се причислява към други платформи, като Discord, Reddit и YouTube, които имат свои лични модели, основани на абонамент.
 Европа остава без Фейсбук и Instagram?
Европа остава без Фейсбук и Instagram?

Проблем с прехвърлянето на данни през Океана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР