Месут Йозил може да напусне през зимния трансферен прозорец, но

...
Месут Йозил може да напусне през зимния трансферен прозорец, но
Коментари Харесай

Артета заяви при какви обстоятелства Йозил може да си тръгне още сега

Месут Йозил може да напусне през зимния трансферен прозорец, само че единствено в случай че това бъде от изгода и за двете страни. Такова мнение изрази мениджърът на лондончани. Испанецът не включи Йозил в нито един от описите за първата половина от сезона и заради тази причина някогашният немски национал няма нито една минута през актуалната акция, макар че получава по 350 000 паунда седмично. Вчера се появи информация, че халфът договаря с и Ди Си Юнайтед, само че с цел да се стигне до негов трансфер, Арсенал също би трябвало да е задоволен, което сигурно не включва разновидността клубът да продължи да заплаща част от заплатата му. Вчера сътрудникът на играча съобщи, че целта на Йозил е да остане на " " до края на сезона. Артета не изключи и тази опция. Ако плеймейкърът остане, то мениджърът би трябвало да реши дали да го включи в картотеката за втората половина от акцията в Премиър лийг.

" Ако се вземе някакво решение през този трансферен прозорец, то би трябвало да е положително и за двете страни. Добро за Месут и неговото бъдеще и положително за клуба. Ако казусът е тъкмо подобен, той ще продължи напред. Ако не, ще остане тук.

Знаем, че в негово лице имаме доста значим състезател, основен през последните сезони. Трябваше да взема решение пред няколко месеца и го направих. Наясно съм с следствията. Сега, през януари, би трябвало още веднъж да вземем решение ", съобщи Артета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР