Местните също имат съмнения, че Северин може да е имал

...
Местните също имат съмнения, че Северин може да е имал
Коментари Харесай

Взрив! Лелята На Изрода Северин: Имало Е Още Двама!

Местните също имат подозрения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излязъл с още двама души, с цел да вървят на рожден ден.

Както е известно, 21-годишният Северин Красимиров беше задържан във вторник вечерта в Германия. Именно върху него падат съмненията на проверяващите, че е умъртвил журналистката Виктория Маринова.

Бруталното нахлуване евентуално е било инцидентно, оповестиха проверяващите. А фрагменти демонстрират хипотетичното бягство на килъра от мястото на престъплението.

Хората от квартала в Русе желаеха пояснения от лелята и приятелката му - дали са знаели за закононарушението и дали са го укривали. Хората от квартала не имат вяра, че Северин е единственият причинител на закононарушението.

Приятелката му Къна счита, че Северин не е направил самичък закононарушението. " Сигурно с другари, с които е бил. Не ги познавам ", сподели тя.

Вечерта Северин ѝ споделил, че отива на рожден ден. " После се прибра с дънките, видях кръвта, питах от кое място е, а той сподели, че е блъснал едно момче ", добави Къна пред bTV.

Още нощес пред къщата се събраха негови съседи и другари, разбрали, че е задържан.

Погребението на Виктория Маринова ще бъде в петък.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР