Местните пожарна и полиция обявиха в Туитър, че периметърът около

...
Местните пожарна и полиция обявиха в Туитър, че периметърът около
Коментари Харесай

Като Края На Света! Мощен Взрив Разцепи Най-Оборотния Мол! Първо Видео От Мястото!

Местните пожарна и полиция оповестиха в " Туитър ", че периметърът към мола е отцепен и придвижването е прекратено. От пожарната, съгласно първичната информация, са на мнение, че детонацията е породена от гърмеж на газ.

На фотоси от мястото на случая се вижда, че покривът на постройка е тотално съборен. Самата постройка е заобиколена от отломки. Навсякъде има части стъкло от избитите прозорци на намиращите се наоколо здания. Избити са прозорците на клон на фитнес веригата " Ел Ей Фитнес ", написа Блиц.

" Имаше голяма мълния... освети цялото небе ", сподели очевидец. " Беше доста шумно... по-силно от фойерверки... ушите ни още звънят. Изглеждаше като края на света, като че ли идва Апокалипсиса ", сподели още тя.

По последни данни от пожарната, става дума за гърмеж на газ. Броят на ранените е минимум 20, оповестява локалната медия " Локал 10 ". Местното издание The Sun-Sentinel newspaper оповестява, по думите на свидетел, че гърмежът е избухнал в празен ресторант. " Тренирахме с жена ми, когато чух гърмежа. Голям гърмеж, огромна детонация. Сградата стартира да се клати, а покривът стартира да се срутва, по-късно спря и тока. Видяхме по какъв начин положителни хора изнасят ранените. Има доста вреди, в действителност има доста вреди ", споделя 47-годишният Айвън Хофман.

.@DavieFireRescue Responding to gas explosion near south university Dr. and Peters Road. Gathering more information now. @WPLGLocal10 pic.twitter.com/kQLSFaFT3e
— Roy Ramos (@RRamosWPLG) 6 юли 2019 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР