Местните жители се тълпят, наблюдавайки строителните работници и не могат

...
Местните жители се тълпят, наблюдавайки строителните работници и не могат
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо съживява испански град с производството на диаманти

Местните поданици се тълпят, наблюдавайки строителните служащи и не могат да повярват, че тук, в Естремадура, в по този начин наречената „ опустяваща Испания “, въобще се случва нещо. „ Колко неща ни бяха обещани през последните години, а не бяха изпълнени! “, споделя пред Euronews кметът на Трухильо Хосе Антонио Редондо. Той споделя общата вяра, че новото начинание ще съживи града.

Това, което през днешния ден към момента е строителна площадка, скоро ще бъде фабрика за синтетични диаманти, ръководена от DiamondFoundry – компания от Съединени американски щати, в която влага Леонардо Ди Каприо. Начинанието върна вярата в Трухильо, който въпреки че се слави като най-красивия град в региона на Касерес, все по-често окичва празните си магазини и офиси с табели „ Дава се чартърен ”

През 50-те години на предишния век в общината са живели над 14 000 души, само че съгласно Националния статистически институт на Испания в този момент са по-малко от 9 000. „ Невъзможно е да се поддържа популацията в тези региони единствено...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР