Местните избори, които се проведоха в Благоевград са показателни за

...
Местните избори, които се проведоха в Благоевград са показателни за
Коментари Харесай

Слави Трифонов за вота в Благоеград: Най-честните избори дос...

Местните избори, които се организираха в Благоевград са показателни за това, което се случва в България. И тези избори сигурно бяха по-честни от всички, провеждани до момента. Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов във Facebook.

" Не знаех, че като споделих думата " изчегъртване " в изявлението с Петър Волгин, тя ще придобие такава известност и ще стане нарицателна. Но смисълът на този глагол ми звучи все по-точно и обективно с всеки минал ден. Благоевград е прелестен български град - бил съм доста пъти там и той, както всеки различен български град, заслужава честни и кадърни управници. Първата крачка към този момент е направена ", споделя още водачът на " ИТН ".

На балотаж за кметския пост в Благоевград отиват Илко Стоянов от " ИТН " и Румен Томов, самостоятелен претендент, подсилен от Българска социалистическа партия, сочат резултатите от вота през вчерашния ден.

За Илко Стоянов са дали своят вот 35.32 % от отишлите до изборните урни в неделния ден, за досегашния кмет Румен Томов - 28.65 %.

Трети в конкуренцията с 19% от подадените гласове. остава Андон Тодоров, който се кандидатира като самостоятелен претендент, повдигнат от предприемчив комитет, само че с поддръжката на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация. При оповестяване на кандидатурата на Андон Тодоров през май, в Благоевград с цел да изразят поддръжката си за него пристигнаха четирима някогашни министри - Томислав Дончев, Деница Сачева, Младен Маринов и Костадин Ангелов.

Общо седем претенденти се явиха на частичните избори в Благоевград. Четвърти се подрежда Стефан Делиов от Коалиция " Ние, Гражданите " с близо 5.5 %, следван от Цвета Рангелова от " Възраждане " с 4 %, Виктория Каракостова от " Демократична България - Обединение " с 3.47 % и самостоятелния претендент Людмила Костадинова с 1.74 %.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР