Местните банки и големите финансови институции трябва по-активно да навлизат

...
Местните банки и големите финансови институции трябва по-активно да навлизат
Коментари Харесай

Путин: Местните банки и големите финансови институции трябва по-активно да навлизат в новите региони

Местните банки и огромните финансови институции би трябвало по-активно да навлизат в новите райони. Това сподели съветският президент Владимир Путин, оповестяват съветски медии.

" Що се отнася до банките, бих желал да обърна внимание на нашите сътрудници, те ни чуват сигурно: няма от какво да се опасяваме. Всичко, от което се страхувахме преди, наказания, всичко към този момент се случи. Трябва да навлезем в тези територии и да работим по-активно “, сподели Путин на заседание за социално-икономическото развиване на районите Донбас и Новоросия.

Държавният глава означи, че се обръща и към огромни съветски финансови институции.

Русия анексира украинския полуостров Крим през 2014 година След пълномащабното военно навлизане в Украйна през 2022 година, Москва разгласи за съветска територия и украинските административни области Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон, в нарушаване на интернационалното право. Руските войски управляват част от тези територии.

Руските банки бяха внимателни във връзка с бизнеса си в Крим поради глобите. Те също по този начин са едва показани и в другите анексирани райони.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР