Местни общински депутати от район Ломоносов в Москва поискаха оставката

...
Местни общински депутати от район Ломоносов в Москва поискаха оставката
Коментари Харесай

И общински депутати в Москва поискаха оставката на Путин 

Местни общински депутати от регион " Ломоносов " в Москва желаеха оставката на президента на Руската федерация Владимир Путин. Те считат, че промяната на властта е нужна за благополучието на страната и означават, че след втория мандат на Путин " всичко се обърка ". 

Протоколното решение на групата депутати за изпратеното и до президента писмо е оповестено на формалния уебсайт на региона, написа

В апела си, локалните депутати акцентират, че нападателната реторика на Путин и на подчинените му връща Русия в епохата на студената война, както и че Брутният вътрешен продукт не пораства, че минималната работна заплата не се е повишила до заявените от държавното управление стойности, че " умните и работлива хора напущат Русия всеобщо " и че от обещаната непоклатимост няма и диря. 

В тази връзка те молят президента Путин да напусне поста си. 

" Вашите възгледи, вашият модел на ръководство са безнадеждно остарели и пречат на развиването на Русия и нейния човешки капацитет ", се споделя в писмото до президента. 

Освен към него обаче, локалните представители се обръщат и към кмета на Москва Сергей Собянин. Казват му, че системата на самоуправление на Москва се е провалила и че на регионално равнище се е развило " двувластие ", което попречва всевъзможни начинания на локалните поданици. 

Това е вторият сходен апел за премахване на президента Путин - нещо, което до скоро, а и сега, наподобява немислимо в днешна властническа Русия. На 7 септември депутати от община Смолнинскоя в Санкт Петербург - градът на Путин, разгласиха искане до Държавната дума за покачване на обвинявания на Путин за държавна измяна. 

Според петербургските депутати решението на президента да стартира война с Украйна вреди на сигурността на Русия и на нейните жители. 

Очаквано - още на 9 септември подписалите самодейността бяха извикани в полицията и против тях са формирани протоколи за дискредитиране на съветската войска. 

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР