Местни избори 2019 Мая Манолова: Ще се видим в съда,

...
Местни избори 2019 Мая Манолова: Ще се видим в съда,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще се видим в съда, господин Борисов

Местни избори 2019 Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов Ще дам премиера Бойко Борисов на съд, съобщи претендентът за кмет на София 1 ноември 2019, 14:37  Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов Източник: Nova.bg
е дам премиера Бойко Борисов на съд. Ще се забележим в съда, господин Борисов. Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова, съобщи БГНЕС.

Заявката да съди премиера Манолова насочи на конференция, откакто няколко часа по-рано Борисов разгласи подготвян от Българска социалистическа партия сюжет за платен избор в ромските махали. Борисов разгласи още, че братя Галеви помагали на Манолова, макар че са оповестени за търсене.

"Срам ме е от премиера на България. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в народен ефир през днешния ден ", съобщи Манолова.

Какви бяха думите на премиера през днешния ден

"БСП и Мая Манолова нищо не могат да покажат – нито паркове, нито подлези. Тях ги бива в аферите. Те един път завлякоха прокуратурата с Костинброд, в този момент имат сходен сюжет за неделя и го вършат цяла седмица ", сподели Бойко Борисов тази заран в ефира на бТВ.

От "възмутен човек в екипа на Мая Манолова " Борисов схванал какъв е сюжетът за неделя и го разгласи в ефир:

"Всеки човек знае, че в София ромските гласове не могат да трансформират изборите. В неделя няколко групи роми ще бъдат снимани по какъв начин отиват под строи да гласоподават за госпожа Фандъкова, това ще се качва в мрежите, внезапно няколко малките екрани ще излязат да наблюдават и те ще дадат конференция по какъв начин се подменя вотът ", разгласи Борисов.

Той заяви, че "човек с Б. " му предложил да завоюва изборите против 3 млн. още първия път , когато е взел участие в локалния избор в София.

Този човек в този момент работи за Манолова, заяви Борисов.

"Един от тях ми изиска 3 млн., с цел да ми покаже по какъв начин се вършат избори. Знам ги тези хора ", сподели още Борисов и продължи по адрес на главния кандидат против ГЕРБ в столицата:

"Братя Галеви са й помогнали доста, посредством ромските водачи. Това, че ги търсим с червени бюлетини не значи, че не въздействат на ромските водачи накъде извън ".

Социолози: Кой ще победи на изборите в София
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР