Местната управа ангажира най-дълго задържалия се дует на роднатат поп

...
Местната управа ангажира най-дълго задържалия се дует на роднатат поп
Коментари Харесай

Ритон атакуват доскорошния бастион на рока - Каварна! Нямат време за мидени софри в Дълбока

Местната администрация ангажира най-дълго задържалия се дует на роднатат поп сцена, " Ритон ", за празника на града - 2 септември, когато дуетът ще изнесе огромен концерт на Централния площад.
Тъй като последната огромна изява на " Ритон " в града е от преди 4 години по време на кметуването на Цонко Цонев-Кметъла, локалните очевидно се вълнуват от визитата на Катя и Здравко. В мерака си да ги посрещнат по запомнен метод, гстоприемни каварненци засипали звездите с предложения да ги черпят на трапеза в мидената плантация " Дълбока ", видя ПИК в страницата на " Ритон " във " Facebook ".

Наложило се админите общително да отклоняват покана след покана, защото графикът на дуета не им разрешавал да останат за по-дълго в Каварна. " Благодарим на всички, които ни писахте с предложения Катя и Здравко да ви гостуват в Мидената плантация. Начина, по който описвате по какъв начин бихте желали да ги посрещнете на отрупани с морски блага трапези, изкушава. За жал обаче графикът на " Ритон " е доста претрупан. Затова престоят им в Каварна ще бъде къс - едвам няколко часа. Въпреки това Катя и Здравко ще ви заредят с вълнуващи страсти и незабравими мемоари на Централния площад, където единствено и само за вас ще изпълнят златните си шлагери и песните от новия албум " Златен Ритон ", пишат администраторите.

Из Каварна и до през днешния ден се разнася като анекдот предисторията на последния концерт на ритонците в някогашната рок столица. Кметъла се принудил да ги ангажира за изява на женския празник на 8 март, откакто съгражданите му се надигнали против " жиците " с " Кмете, стига с тоя рок. Искаме " Ритон ".

Докато Цонко Цонев бе градоначалник, из локалните подиуми гастролираха най-вече рок и метъл банди.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР