Местната полиция издаде нова информация, след като наскоро беше намерено

...
Местната полиция издаде нова информация, след като наскоро беше намерено
Коментари Харесай

Полицията на Гейнор Лорд издаде нова информация, след като тялото беше открито при търсене на изчезналата майка

Местната полиция издаде нова информация, откакто неотдавна беше открито тяло в обезвереното търсене на изчезналата майка Гейнор Лорд.

55-годишната майка на три деца изчезна по-рано този месец, в петък, 8 декември, откакто напусна рано работното си място в центъра на Норич. Полицията на Норфолк сподели, че държанието й е „ нехарактерно “ и преди този момент пусна камера за видеонаблюдение на това, което се счита за последното виждане на Гейнър.

Но през днешния ден те пуснаха друга актуализация, откакто тялото беше извадено от река Уенсъм, Норич, по-рано тази седмица. Те потвърдиха, че не е имало присъединяване на трета страна в случая, с помощта на аутопсията. Освен това удостовери, че формалната идентификация ще се организира на следващия ден, защото към момента не е доказано дали тялото, открито тази седмица, принадлежи на изчезналата майка.

Главен суперинтендант Дейв Бъкли, шеф на полицията в окръг Норфолк, сподели: „ Аутопсията не откри признаци, че други страни са били забъркани. Въпреки че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР