Местната любимка Ашли Барти и американката Даниел Колинс ще спорят

...
Местната любимка Ашли Барти и американката Даниел Колинс ще спорят
Коментари Харесай

Местна любимка и дебютантка на финал от шлема ще спорят за титлата в Астралия

Местната фаворитка Ашли Барти и американката Даниел Колинс ще спорят на финала на първия за годината шампионат от Големия шлем в Австралия. Двете се класираха за значимия мач, откакто реализираха лесни победи на полуфиналите.

Ашли Барти показва впечатляваща форма от началото на тазгодишното Открито състезание на Австралия и стана първата представителка при дамите класирала за финала в Мелбърн. Тя е единствено на крачка от трети трофей от Големия шлем в кариерата си, откакто през днешния ден победи Мадисън Кийс, която не съумя да окаже никаква опозиция на австралийката. Барти затвори дуела за безапелационното 6:1 6:3. Местната фаворитка продължава да има изумителни индикатори в конкуренцията до момента, като не е изгубила нито един сет по пътя си, а още по-впечатляващото е, че подаването ѝ е било пробито единствено един път във всички шест изиграни мача до този миг.

Във втория полуфинал отличното показване на Даниел Колинс по време на Откритото състезание на Австравия се затвърди. След шест победи и единствено два изгубени сета, Колинс се класира за първия си край на шампионат от Шлема. В днешната среща от полуфиналите 28-годишната американка надви изрично Ига Швьонтек с 6:4 6:1 за малко над час игра на корта.

Финалът е в събота от 10:30 часа български време.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР