Местата за паркиране пред жилищните блокове в Централен ще бъдат

...
Местата за паркиране пред жилищните блокове в Централен ще бъдат
Коментари Харесай

Платеното паркиране тръгва през януари

Местата за паркиране пред жилищните блокове в " Централен " ще бъдат оповестени през януари, заяви за " Марица " кметът на региона Георги Стаменов. До този миг в администрацията са подадени към 300 заявки, само че част от претендентите не дават отговор на критериите, посочени в наредбата за престой и паркиране.

Тя дава право на хората, които живеят в блоковете до паркингите. Кандидатите с непрекъснат адрес и личен автомобил се употребяват с преимущество. Месечният наем е 20 лв..

Първите платени места в центъра към този момент са предоставени на един от двата нови паркинга на ул. " Ген. Д. Николаев ". Оказа се, че тук има още три незаети места и се наложи те да бъдат оповестени, тъй като нямаше претенденти.

Конкурс по наредбата за тях не е юридически отново по същата причина, защото молбите са по-малко от местата. Платеното паркиране ще се афишира за новите паркинги на ул. " Родопи " и " Антон Тайлер ", по ул. " Ген. Кюркчиев ", на бул. " Марица -юг ".

И в " Северен " се образува комисия, която ще стартира процедурите по отдаване на паркоместа против 20 лв. на месец, сподели кметът на региона инж. Ральо Ралев.

Жалбата на някогашния градоначалник, в този момент народен представител - Славчо Атанасов, против наредбата не стопира осъществяването на решението за платеното паркиране, по тази причина районните кметове започнаха да приготвят процедурите за места, пригодени за паркиране. /Марица.бг
тагове платено паркиране януари  Платеното паркиране потегля през януари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР