Меси се премести в Интер Маями, след като напусна Пари

...
Меси се премести в Интер Маями, след като напусна Пари
Коментари Харесай

Лионел Меси печели рекордната осма Златна топка - като Белингам взе най-високата награда за младежи до 21 години

Меси се реалокира в Интер Маями, откакто напусна Пари Сен Жермен в края на предишния сезон.

Но властната му форма за страната му в Катар го накара още веднъж да бъде коронован като притежател на Златната топка от France Football.

Наградата на Меси беше връчена от Дейвид Бекъм, притежател на Интер Маями и бегач в „ Златната топка “ за 1999 година

„ Не можех да си показва кариерата, която имах “, сподели той.

„ Всичко, което съм постигнал. Състоянието, което имах да играя за най-хубавия тим в света, най-хубавия тим в историята. Хубаво е да спечелиш тези самостоятелни титли. Да спечелиш Копа Америка и по-късно Световната купа, да го направиш, е необикновено. "

Лионел Меси означи късен победител в дебюта на Интер Маями

Меси победи Ерлинг Халанд от Манчестър Сити на второ място за премията при мъжете една вечер където требъл спечелилите на Пеп Гуардиола бяха добре показани.

Прочетете повече:
Лионел Меси се причисли към Дейвид Бекъм за „ типичното посрещане на Маями “ в новия клуб
Лионел Меси означи късен победител на Интер Дебют в Маями

Килиан Мбапе - едвам вторият човек, отбелязал хеттрик на край на Световно състезание - беше трети, откакто взе участие в бягането на Франция до финала.

Кевин Де Бройне приключи четвърти, до момента в който Родри остана пети, Хулиан Алварес - също съотборник на Меси на интернационално равнище - беше седми, а Бернардо Силва беше девети, защото играчите на Сити преобладаваха в топ 10.

Изображение: Полузащитникът на ФК Барселона и националния тим на Испания Айтана Бонмати държи трофея, до момента в който получава премията „ Златна топка “ за дами за 2023 година

Междувременно халфът на Барселона и Испания Айтана Бонмати завоюва „ Златната топка “ за дами след акция, изпълнена с титли.

25-годишният остарял завоюва състезание и дубъл в Шампионската лига, преди да изиграе основна роля в триумфа на Испания на Световното състезание, където също беше наградена със Златната топка.

„ Това е фантазия за мен “, сподели тя.

„ Имам в действителност положителни играчи до себе си. Да достигнеш три следващи финала в Шампионската лига като клуб е особено. Да се ​​надяваме, че има доста повече. “

Бонмати победи нападателя на Челси и Австралия Сам Кер на второ място, а нейната съотборничка в Испания и Барселона Салма Паралуело е трета.

Два от Английските лъвици, които стигнаха до финала на Световното състезание, попаднаха в топ 10, като вратарят на Манчестър Юнайтед Мери Ърпс е пета и Рейчъл Дейли от Астън Вила 10-а.

Изображение: Джуд Белингам от Реал Мадрид чества, откакто бе награден с трофея Копа

Англия Метеоритният напредък на интернационалния Джуд Белингам продължи, откакто той беше определен за притежател на премията Kopa за най-хубав състезател под 21 години в света.

Халфът на Реал Мадрид и британския народен тим взе трофея, откакто приключи 18-и за главната премия.

Капитанът на Англия Хари Кейн беше 19-ти, а Букайо Сака от Арсенал е 24-ти - до момента в който Мохамед Салах от Ливърпул преди малко не попадна в топ 10, защото беше 11-ти.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР