Меси не ми липсва, повече аз му липсвам на него,

...
Меси не ми липсва, повече аз му липсвам на него,
Коментари Харесай

Роналдо: Меси има нужда от мен! Нека да дойде в Италия

Меси не ми липсва, повече аз му липсвам на него, съобщи Кристиано Роналдо в изявление за „ Гадзета дело спорт “ и „ Кориере дело спорт “. „ Играл съм в Англия, Испания, Италия, Португалия, печелил съм с националния ми тим (Евро 2016), до момента в който той още си остава в Испания. Така че той се нуждае повече от мен “, споделя португалецът, който има 5 победи за „ Златната топка “, колкото и Меси, написа " Канал 3 ".

" За мен животът е едно предизвикателство, харесва ми, обичам и да върша хората щастливи. Би било добре, в случай че той пристигна в Италия някой ден, да одобри предизвикването, както аз. Но щом си е благополучен там, почитам това. Фантастичен състезател е, добър човек. А това е новият ми живот и съм благополучен “, провокира Роналдо.

Той честити успеха на някогашния си съотборник от Реал М Модрич за " Златната топка “, само че се закани, че следващата година по същото време " отново ще се забележим “. " Аз заслужавам „ Златната топка “ всяка година, работя за това, само че в случай че не печеля, това не е краят на света. На терена върша всичко, с цел да го печеля, статистиката не лъже, само че не мисля, че в случай че не печеля, това ме прави по-малко благополучен.

Имам чудесни другари, имам семейство, играя в един от най-големите клубове – да не мислиш, че отивам у дома и стартирам да рева? Естествено, че съм отчаян, само че животът продължава и аз работя крепко. Така че поздравления за Модрич, той заслужава, само че идната година още веднъж ще се забележим и ще създадем всичко допустимо, с цел да сме още веднъж там. Разбрахте ли? “, заканва се Кристиано.

Помолен да разяснява спряганите за трансфер в Юве Марсело и Иско, Роналдо споделя: „ Виждам, че се написа за Хамес, Бейл, Асенсио, само че в случай че би трябвало да съм почтен, Ювентус няма потребност от нови играчи. Говорете с президента, в бъдеще не се знае. Марсело е мощен, вратите ни са отворени за положителни играчи, а Марсело е един от тях “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР