Месецсептември е своеобразен символ на баланса между лятото и зимата,

...
Месецсептември е своеобразен символ на баланса между лятото и зимата,
Коментари Харесай

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии?

Месец септември е самобитен знак на салдото сред лятото и зимата, материята и духа, светлината и мрака. В канала във vbox7 може да видите какво вещаят звездите за всеки знак от зодиака:

Овен

Всичко е в детайлите, благи Овни. А интервалът е подобен, в който ще взимате значими решения, ще се фокусирате върху здравето си и ще изградите здравословни привички. Необвързаните от вас да се оглеждат изключително, тъй като към пълнолунието този месец ще срещнат човек, който има желание да остане в живота им за дълго време. 
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Sep 3, 2019 at 2:40am PDT

Телец

Този месец за вас ще бъде изключително удобен в професионален и персонален проект. Така че без значение дали имате нов план в работата, или обзавеждате дома, ще ви върви доста. Освен това интервалът е изключително добър за нови инициативи, свързани с подготовка. Сега е моментът да запишете езиков курс да вземем за пример.
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Sep 1, 2019 at 11:04am PDT

Близнаци

Този месец ще се обърнете към дома, фамилията и страстите си. В средата на месеца ще се изправите пред кръстопът, който ще предопредели какво ще ви се случва до края на годината. Възможно е това да е решение в работата. Бъдете почтени със себе си и послушайте сърцето си.
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Aug 30, 2019 at 12:59pm PDT

Рак

Месецът при вас ще бъде белязан от доста сила, доста нови хора и доста благоприятни условия в професионален проект . През втората половина от месеца ще срещнете доста нови хора, с някои от които ще създадете трайни другарства. -->
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Aug 8, 2019 at 7:58pm PDT

Лъв

Нови порти се отварят пред вас, Лъвове! Не позволявайте обаче на присъщата ви напоследък нервност да ви попречи. Отделете повече време за фамилията си. Във финансов аспект всичко ще бъде наред и най-сетне ще си отдъхнете.
                 
on Mar 16, 2019 at 6:47pm PDT

Дева

Това е вашата част от годината! Новото начало обаче е и нов тест за вас. Вие горите от ентусиазъм , упоритост и нямате самообладание да поемете в нова посока. Време е да впрегнете всичките си аналитични качества и да решите какво желаете от живота си, тъй като ще имате действителния късмет да го получите. 
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Sep 27, 2018 at 7:43am PDT

Везни

Новият месец носи нови отговорности. Няма да се чувствате добре нито на работното място, нито у дома. Напрежението , което ще ви се струпа, е в действителност доста. Но приемете всичко това като тестване, от което ще излезете по-силни.
               

A post shared by (@autumn_season_lovers) on Sep 16, 2018 at 3:38am PDT

Скорпион

Много сила има във вас, Скорпиони! Този месец я използвайте, с цел да постигнете плануваното в работата и дома. Вие сте перфекционисти, само че приемете, че някои неща просто не зависят от вас. Не взимайте недомислени решения.
               

A post shared by (@geekinautumn) on Sep 3, 2019 at 8:02pm PDT

Стрелец

Вашият обичаен оптимизъм ще бъде разтърсен през септември. Тук става въпрос за фундаментални полезности, убеждения и усеща. Въпреки това вдъхновението ви бързо ще се върне. 
               

A post shared by (@any.mary.u) on Aug 15, 2019 at 11:44am PDT

Козирог

Периодът е подобаващ за нова връзка , само че единствено за тези, които интензивно търсят такава. Останалите, които имат човек до себе си, по добре да се погрижат за връзките си, тъй като нещата не наподобяват по никакъв начин розови там. 
               

A post shared by (@hlilla88) on Sep 1, 2019 at 10:23am PDT

Водолей

Ще се фокусирате върху задачите си в живота като цяло. Средата на месеца ще ви се изяснят някои неща, които са ви притесняватли. Имате сили да измененията ситуацията си, само че не се опасявайте от смяната. 
               

A post shared by (@any.mary.u) on Sep 1, 2019 at 6:49am PDT

Риби

Не прибързвайте в нищо, Риби! Помислете добре във всяка обстановка какво вие персонално желаете да се случи, а не кое ще бъде най-хубаво за близките. Тези от вас, които имат някакви подозрения за връзките си, най-добре поговорете с колегата си и изяснете пътя, по който ще продължите дружно или поотделно.
               

A post shared by (@stinarodriguez) on Dec 7, 2016 at 4:00pm PST

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР