Месеците на социална изолация за принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
Месеците на социална изолация за принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Кейт не искаше да става така

Месеците на обществена изолираност за принц Уилям и Кейт Мидълтън се оказаха не доста по-спокойни, както допускаме, а много напрегнати. След Мегзит, двамата поеха огромна част от формалните задължения на кралския двор на плещите си, като им се постанова да ги комбинират с грижите за трите си деца.

И макар че обича да бъде в светлината на прожекторите, в последно време херцогинята на Кеймбридж се усеща по-изтощена от всеки път , споделят източници на Tatler.

Освен това, тя не е по никакъв начин удовлетворена от всички нови отговорности, които не й разрешават да отделя на децата си толкоз време, колкото й се желае.
 Снимка 481310

В момента Кейт работи колкото един изпълнителен шеф на огромна компания, а ваканциите за този стадий за нея и брачна половинка й са просто мираж. И колкото и да се пробва да го, прикрива по време на честите видеоразговори, които организират, тя наподобява в действителност капнала от отмалялост.

Единствената вяра на херцога и херцогинята на Кембридж на този стадий е след края на изключителната обстановка в страната и техният живот да се възстановява.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, коронавирусът и по какъв начин херцогът и херцогинята завоюваха от обстановката
Новият път, по който Уилям и Кейт вървят

Кралски изиграни карти

А прехвърлянето на някои от досегашните задължения на принц Хари и Меган Маркъл на други членове на кралското семейство е деяние, което към този момент не търпи никакво отсрочване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР