Месеци преди да издъхне, Иван Ласкин получил оферта да се

...
Месеци преди да издъхне, Иван Ласкин получил оферта да се
Коментари Харесай

Ласкин получил неочаквано предложение преди смъртта си

Месеци преди да издъхне, Иван Ласкин получил оферта да се включи в най-успешното предаване на NOVA - " Господари на ефира ". Това разкри самият Маги Халваджиян неотдавна - седмици след кончината на положителния си другар.

Когато научил тъжната новина душата на Маги се свила. Веднага се обадил на Алекс да ѝ каже, че може да разчита на него за всичко. " Знам, че това не оказва помощ, когато загубиш непосредствен. Има дълъг интервал, в който е доста, доста тежко ", съчувства на Алекс продуцентът Маги Халваджиян.

Последната му среща с Ласкин е на празненство на тяхната компания, където той отишъл с обичаната си Алекс Сърчаджиева. Тогава се заговорили с брат му Джуди Халваджиян да го включат в екипа на " Господари на ефира ". За страдание обаче тази концепция остава неосъществена.

" Алкохолът не прости, влезеш ли в този въртоп... Не мога да осъждам никого за зависимостта му, тъй като тя е нещо, от което в действителност няма отърване. Артистичните натури са по-емоционални и за жалост, от време на време намират разтуха в пиенето или дрогата. Знам, че Иван правеше опити да се пребори, само че просто някой път нещата са по-силни от индивида ", добавя Маги, представен от show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР