Месеци наред връзката на Валерия и най-желания тв ерген за

...
Месеци наред връзката на Валерия и най-желания тв ерген за
Коментари Харесай

Театърът приключи ! Ето го истинския мъж на Валерия от Ергенът

Месеци наред връзката на Валерия и най-желания тв ерген за сезон 2 Евгени Генчев влизаше в какви ли не сюжети, обрати, изненадващи развои. Това, което се случи в този момент обаче, удари всички сценаристи в земята!

Оказва се, че Валерия и Евгени в действителност в никакъв случай не са имали връзка - най-малко не в този смисъл, за който месеци наред поставят огромни старания, с цел да убедят обществеността. Нещо повече - отявлената природозащитничка дори има и същинско гадже в живота си.



Според скорошно тиражирани в общественото пространство информации, мъжът до Валерия се споделя Георги и също като нея избавя бездомни кучета. Двамата се срещат около благотворителната организация на природозащитничката и са двойка от дълго време.

Тези дни с общи старания съумяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка участва постоянно и на неговите фотоси, което потвърждава, че моделкта и Георги живеят дружно.



Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с снимка, а също по този начин обича да пътешества.

Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето " момата на Ергена "  пусна фотография на два паспорта. " Чий е вторият паспорт ", попитаха феновете, а Георги не се сдържа и разяснява с: " Тайна ".

Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си. Май Валерия и Евгени са взели съществени суми, с цел да разиграват подобен спектакъл месеци наред, като сумата най-вероятно е 5-цифрена, написа Intrigi.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР