Месеци наред вървя лъжата, че сме подслушвали хората. Парламентарната комисия,

...
Месеци наред вървя лъжата, че сме подслушвали хората. Парламентарната комисия,
Коментари Харесай

Борисов: Не е имало незаконни подслушвания през 2020 г. Поредният Костинброд срещу нас се срути

Месеци наред ходя лъжата, че сме подслушвали хората. Парламентарната комисия, доминирана от „ смяната “, установи, че не е имало подслушвания. Поредният „ Костинброд “ против нас се срути, съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"В предизборна обстановка се говореше за стотици подслушвани хора. Тогава отговаряхме на стотици журналистически въпроси поради „ нелегално подслушване “ и неизбежно загубихме проценти. Вчера в формалния отчет на Бюрото за надзор се потвърди, че не е имало непозволено потребление на СРС-та през 2020 година Този отчет е признат от Народното събрание, където ръководещата коалиция работи ", добави той.

Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков нямат 100 дни, те към този момент имат година, в която бяха министри. Месеци преди да се разгласи отчетът за СРС-тата е бил подготвен, само че се държеше, с цел да завоюват изборите, разяснява някогашният министър председател.

По тематиката с Украйна - светът е в бойна подготвеност, летят натовски самолети, в Черно море има кораби, образуват се батальони, предислоцират се войски и всичко това става в нашия район. Приветстваме дипломатическите старания, само че, знаете, че който не храни своя войска, ще храни непозната, сподели още Борисов.

ГЕРБ предлагаме, а ръководещата коалиция може да разчита на 59 депутати, да подкрепим в бюджета точки с действителни средства, с цел да може България да увеличи своята боеготовност, тъй че и трите типа въоръжени сили да получат въоръжение. В противоположен случай ще излезе, че КСНС е бил да се отбие номерът. Логичен би бил въпросът от кое място да се отрежат тези пари и по тази причина финансовите министри вършат планове от кое място да взимат парите за защита, заяви водачът на ГЕРБ.

Благодаря на американското посолство, което излезе и сподели, че поради КОВИД са нарушени доставките. Не съм склонен с това, че ГЕРБ е оставило дупки в бюджета, тъй като ние платихме изтребителите F-16 на 100%. Над 5 милиарда лева са вложени в армията, включително за покачване на над 50% на чиновниците. Платихме Кугарите, Спартаните, Пантерите. Ако забележим такава сума за армията – ще я подкрепим, сподели той.

Всички браншове търпят големи вреди. Това го установи самият Румен Радев. Но трябваше да каже и кой докара тези хора в ръководството. Повечето от тях са във властта към този момент година поради него. Имахме най-консервативната финансова политика – години наред харчихме, какъв брой изкарвахме. Сега теглят милиарди заеми, само че най-малко да решат един проблем, разкри Бойко Борисов.

10 години държахме цените – на бензина, газа, храните. Сега свалете ДДС-то на 9% по време на рецесията. Какво става с цените на олиото, доматите, краставиците, на главните храни? Не е популизъм, а използвани решения. Предлагаме им поддръжка по най-болезнените тематики. „ Промяната “ не се оправя с нито една сфера!

Вдигнахме и заплатите на служителите на реда, само че когато те стачкуваха ние не им споделяме криминалнопроявени. Така ли ви работят службите? Може ли шефът на кабинета да хвърля такива обвинявания? „ Промяната “ изкарва всички, протестиращи против тях като нарушители. Напълнили са целия Министерски съвет със съветници. И по този начин ги поучават, че като слязат да приказват излиза, че са се объркали. Къде е събота, къде е сряда?!

Нямаме общо и с митинга на „ Възраждане “, само че зеленият документ бе побългарен, той бе въведен, с цел да тормози хората, по тази причина и ние от ГЕРБ желаеме да отпадне.

Всяка година сме отпускали средства за 13 и 14 заплата за правосъдната власт. Малкото НДК беше превърнато в прелестна постройка, където съдии и прокурори работят. Колко съдилища се построиха и в никакъв случай не сме делили никого, а сме осигурявали нужното финансиране, с цел да работят свободно хората.

Имаше проблеми с финансирането на Българска академия на науките по времето на Симеон Дянков, само че това го променихме и тогава човек от Българска академия на науките присъстваше на съвещанията на Министерски съвет. Не е допустимо от 3 милиарда заложени финансови разноски да откраднеш осем! Дори и по „ Трънския курс “ да го смяташ. Но една неистина казана 100 пъти става истина, приключи Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР