Месеци наред, Галена най- безочливо хвърля пясък в очите на

...
Месеци наред, Галена най- безочливо хвърля пясък в очите на
Коментари Харесай

Лъсна срамната тайна на Галена! Ето кой я оправя!

 galena-31

Месеци наред, Галена най- безсрамно хвърля пясък в очите на всички. Истината обаче най- след това лъсна! И се оказа, че обликът й в медиите, няма нищо общо с действителния.

Галена към момента е надалеч от формата си преди раждането. Въпреки че в интервютата си споделя, че въобще не й пука по какъв начин наподобява, това напълно не е по този начин.

Фолк дивата доста се е жегнала от подигравките, които търпи поради външността си, откогато възобнови участията онлайн. Затова е наела специфичен човек, който против 1500 лв. на месец, да обработва с фотошоп фотосите, които аудитория в обществените мрежи.

И по- особено тези, които са правени по време на участията й по заведенията, защото точно те й предизвикват най- доста главоболия. Бдителни консуматори обаче забелязали, че има голяма разлика сред фотосите, качени от Галена в персоналния й профил, от последната й изява в Благоевград и фрагментите, издание в страницата на заведението.

 galena-40

Очевидно, тези, които фолк певицата е посочила, са претърпели сериозна обработка, с цел да се прикрият проблемите й зони. Галена е наляла бузки и гуша, дупе и бедра. Нищо ново за жена, която неотдавна е родила. Но за суетна звезда като нея – бодил в очите.

 galena-41

В интервютата си тя уверено твърди, че никой не ходел на участията й да я гледа, а да я слуша. Затова нямало час такова значение дали е с 10 кг нагоре или надолу. И за почитателите й, в действителност, надали е проблем. Но за нея самата – явно е голям.

Певицата очевидно няма време да тренира и да съблюдава диети, нито да си почива. Тя или е на работа по чалготеките, или си е у дома да гледа бебето и огромния си наследник Стефан. Галена дала обещание на половинката си Галин, че ще понижи участията и ще даде приоритет на фамилията. Ще си стои повече вкъщи, вместо да мята гьобеци по чалготеките.

Но дали ще си избави обещанието, е напълно различен въпрос. Смядовката е най- амбициозната дама в поп- фолка и няма да зареже току- по този начин кариерата си, с цел да стане стопанка.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР