Месецът ще започне с хладно време, с температури в по-голямата

...
Месецът ще започне с хладно време, с температури в по-голямата
Коментари Харесай

Времето утре - 1 юни

Месецът ще стартира с хладно време, с температури в по-голямата част от страната сред 15° и 20°, до към 23° в обособени региони в Южна България. Облачността ще е най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна, на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания, в следобедните часове в обособени региони ще са краткотрайно интензивни и с гръмотевици. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Повишена възможност за по-значителни количества има по Черноморието. Вятърът ще е до сдържан, от запад-северозапад, към края на деня в Източна България - от север-северозапад. През идващите два дни вятърът ще е най-вече слаб, от запад-северозапад, температурите ще се покачват. На изток ще остава относително хладно, с повече облачност и с нараснала възможност за превалявания. Над Западна и Централна България ще е най-вече слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност над планинските региони, където ще превалява временен дъжд.
 Седмична прогноза за времето за 31 май - 6 юни Седмична прогноза за времето за 31 май - 6 юни
В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде най-вече облачно, очаквате се валежи от дъжд. Максималните температури ще са меж...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР