Месецът на дългите вечери вече започна. Задават се едни от

...
Месецът на дългите вечери вече започна. Задават се едни от
Коментари Харесай

10-те най-продавани книги на издателство „Сиела“ за ноември 2018 г.

Месецът на дългите вечери към този момент стартира. Задават се едни от най-хубавите и топли фамилни празници, които са мотив да се събират цели семейства към трапезата. И в случай че малчуганите чакат с неспокойствие игрите на открито в снега, за нас, порасналите деца, е значимо интимното успокоение на приглушената светлина и допирът до обичаната ни книга, когато цялата еуфория към ежедневна суетност е завършила.

Намерихме метод да накараме всеки, който е потопен в работата си и си мисли, че не може да вдигне глава от нея, да го направи. Ще го отвлечем в един нов свят с разнообразни правила и ще чуе „ Песента на хляба “. На загрижените родители обръщаме внимание на упражненията за деца, които методът „ Монтесори “ предлага.

Както всяка година, по този начин и тази ще ни се наложи да създадем план на финансовите потоци у дома. Взимали ли сме рационални решения или не. На помощ в това начинание може самоуверено да ни спомага Стойне Василев с неговите „ Умни пари “.


Няма по какъв начин да пропуснем и една от най-важните тематики – тази за храненето. Всеки декември то е щедро и от всичко по доста. Йордан Стефанов ще ни разкрие всички „ Митове и истини за храненето “ и ще ни направи по-сигурни в изборите, които вършим всекидневно.

От върха на класацията ни се усмихва Димитър Бербатов, тъй като е подготвен да ни покаже по какъв начин прави нещата „ по неговия метод “. Ще ни разкрие всички свои върхове

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР