Месецът е изпълнен с промени, когато в понеделник Слънцето навлиза

...
Месецът е изпълнен с промени, когато в понеделник Слънцето навлиза
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Овните следват страстите си, Везните разрешават финансови проблеми

Месецът е изпълнен с промени, когато в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата зона на промяна. Следващите четири седмици ще се почувствате като прероден, до момента в който прогонвате всичко, което към този момент не ви служи, и продължавате напред. Следвайте пристрастеностите си, с цел да постигнете най-хубавото от себе си.

Вие сте на облага, защото работата, която сте положили, се е отплатила. Поглезете се малко, с цел да повишите самочувствието си, само че не прахосвайте всичките си пари, с цел да се грижитеза себе си.

Думите ви имат мощ, когато Меркурий се съединява с Марс във вашата зона на промяна в неделя, тъй че ги използвайте самоуверено. Помислете за способи да измененията живота си към по-добро и действайте по тях. Една добре поднесена дума може да промени всичко, тъй че този ден е подобаващ за интриги и за правене на силови стъпки. Не забравяйте, че това е шах, а не дама.

Въпреки че е застрашителен сезон, в понеделник, когато Слънцето навлезе в Скорпион и зоната на партньорството ви, всичко ще бъде единствено лакомства и никакви фокуси. През идващите няколко седмици ще се фокусирате върху това да споделите живота си с някого и да изведете връзките си - от сантиментални до бизнес - на последващо равнище.

Особено откакто ще се чувствате себе си по време на лунното затъмнение във вашия знак в събота. Това е отлично време за самоанализ, защото разглеждате всичко, което сте създали през последните няколко месеца, и това, което желаете да извършите по-нататък. Днес могат да се появят нови благоприятни условия, Телец, само че ги обмислете, преди да ги приемете.

Завършете седмицата с изповед, когато в неделя Меркурий се съедини с Марс във вашата зона на партньорство. Това е отлично време да изразите най-съкровените си усеща и да създадете нови и вълнуващи партньорства. Уточнете значими елементи в договорите, с цел да ги извършите публични.

Сезонът на призраците е заплашителен, Близнаци, само че това, което в действителност ви преследва, са неприятните привички, които сте почнали през последните няколко месеца. За благополучие в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата зона на работливост, като ви оказва помощ да прогоните отрицателните привички и да извършите по-добър избор. Съсредоточете се върху това да се грижите по-добре за здравето си, с цел да не се трансформира животът ви в шоу на ужасите.

Помислете дали да не се върнете в зоната си на комфорт по време на лунното затъмнение във вашата зона на подсъзнанието в събота. Може би ще имате потребност от малко време уединено, до момента в който обработвате някои огромни страсти, които са ви налегнали в последно време. Въпреки това не затъвайте толкоз, че да се страхувате да излезете на ярко.

Неделя ви дава подтик на продуктивността, когато Меркурий се съединява с Марс в зоната на навиците ви. Този аспект може да ви помогне да се запалите по започването на сполучливи рутинни действия. Помислете за методите, по които можете да се усъвършенствате, и приложете тези проекти в деяние.

Приемете изцяло страховития сезон, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и във вашата зона на наслаждение. Това е отлично време да си приготвите занимателни костюми, да украсите пространството си и да прегърнете вълшебната си страна. Отдайте се на пристрастеността си и създайте живот, който ви харесва. Забавлявайте се!

Особено откакто творчеството може да докара до забавни открития, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Творческите ви пристрастености могат да ви оказват помощ да проникнете надълбоко и да разкриете нова страна от себе си. Позволете си да изразите тези усеща, с цел да можете да ги покажете по-добре.

Завършете седмицата, като дадете своя принос по време на лунното затъмнение във вашата обществена зона в събота. Това е превъзходен ден за осъществяване на доброволческа активност, която може да направи общността ви по-добро място и в същото време да увеличи самочувствието ви. Помогнете на другар в потребност и се погрижете за него. Това ще донесе изгода и на двама ви.

С наближаването на Хелоуин се пригответе да украсите къщата си с призраци, откакто Слънцето навлезе в Скорпион и в домашната ви зона в понеделник. Докато се подготвяте за всички празнични занимания, не забравяйте да запазите персоналния си живот в загадка. Изпитвате пристрастеност към построяването на дом и семейство за себе си, а не за целия свят.

Домът продължава да бъде там, където е сърцето ви, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Помислете за изцяло видоизменение на пространството си, до момента в който навлизаме в сезона на късната есен. Особено в случай че скоро някой ще заживее с вас. Бъдете изобретателни, Лъв!

Поклонете се, тъй като може да получите заслуженото самопризнание по време на лунното затъмнение в зоната на кариерата в събота. Упоритата ви работа ще се отплати по доста значим метод, тъй че се уверете, че сте се показали по най-хубавия метод. Злорадството няма да усъвършенства репутацията ви.

В понеделник, когато Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на другарство, думите ви ще имат огромна мощ. Ще имате магията да превръщате думите в дейности, тъй като притежавате задоволително харизма, с цел да внушите своята позиция. Имате силата да разрешите всеки проблем, Дева.

Пригответе се за едно последно есенно премеждие по време на лунното затъмнение във вашата зона на разширение в събота. Това е отлично време да излезете от рутината и да отидете на дребна отмора. Пътуването може да ви помогне да научите повече за света и вашето място в него. Не забравяйте да се поглезите по време на пътуването.

Завършете седмицата с мозъчна офанзива, когато Меркурий се съедини с Марс във вашата зона за другарство в неделя. Разполагате с всички умения, от които се нуждаете, с цел да придвижите концепциите си в действителния свят. Това е превъзходен ден за показване на хрумвания, замисли и пречистване на съзнанието ви.

Време е да въведете ред във финансите си преди края на годината, откакто в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и във вашата ценностна зона. Това е отлично време да изплатите всички задължения и да разрешите финансовите проблеми, които ви преследват. Заемете се съществено с вложенията за по-светло бъдеще.

Особено като се има поради, че по време на лунното затъмнение във вашата зона на споделените финанси в събота може да споделяте пари и други запаси. Това е отлично време да разрешите всички финансови проблеми, които може да имате с различен човек - от приемането на пари, които някой ви дължи, до преместването в взаимно жилище, да получите това, което ви принадлежи.

Обмислете спомагателни способи за печелене на пари, когато Меркурий се съедини с Марс във вашата зона на полезностите в неделя. Помислете за някои странични действия или сезонни концерти, които могат да ви оказват помощ да генерирате пари. Не забравяйте цената си, Везни, и не се задоволявайте с нищо по-малко.

С наближаването на Хелоуин, през идващите няколко седмици ще навлезете във властта си, откакто Слънцето навлезе във вашия знак в понеделник. Изпълнени сте със самонадеяност и сте подготвени да омагьосате всеки, който срещнете. Не се опасявайте да изясните пристрастеностите си и да вземете това, което ви принадлежи, Скорпион. Имаш това!

В устрема си към международно владичество помислете дали да не вземете съидейник по време на лунното затъмнение в зоната на партньорството ви в събота. Това е отлично време да преминете на последващо равнище във връзката си - от планирането на костюм за двойка до подписването на контракта.

Излезте в светлината на прожекторите и приемете силата си в края на седмицата, когато Меркурий се съедини с Марс във вашия знак в неделя. Облечете обичания си костюм и направете положително усещане като вампира, който сте. Изиграйте картите си рационално и ще бъдете надълбоко очарователни. Наслаждавайте се!

Когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на подсъзнанието ви, в сърцето на страховития сезон може да ви преследват вътрешни демони. През идващите четири седмици предпочитате да останете у дома, вместо да излизате. Докато се сблъсквате с демоните си, разкрийте тайните в себе си. Бъдете смели, Стрелци. Всичко ще се оправи.

Докато се грижите за себе си, превърнете дома си в несъмнено леговище, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Мястото ви по-малко наподобява на къща с призраци и повече на лечебно пространство. Това е отлично време да организирате, почистите и стабилизирате дома си, с цел да можете да се излекувате.

Особено като се има поради, че неприятните ви привички могат и ще ви преследват, когато лунното затъмнение е в зоната на продуктивността ви в събота. Лесно е да се отдръпнете и да се върнете към остарели привички, които ви преследват. Бъдете продуктивни и правете избори.

Призрачният сезон ви кара да бъдете извънредно общителни тъкмо в този момент, когато в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата обществена зона. Това е отлично време да планирате няколко празненства за Хелоуин с другари, да се срещнете със своя завет и да получите непредвидена облага, която да споделите с другите. Желанията могат елементарно да се осъществен, Козирог, тъй че следвайте пристрастеностите си, с цел да постигнете фантазиите си.

Излезте на открито с приятелите си и се впуснете в есенни занимания, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Планирайте дегустация на ябълково вино или си вземете тиквено лате с екипа си и се разхождайте и разговаряйте за всичко и всички. Наслаждавайте се!

Завършете седмицата с приятна нотка по време на лунното затъмнение във вашата зона на удоволствието в събота. Това е отлично време да се насладите на атмосферата на Хелоуин - от правенето на занимателни занаяти до визитата на празненства с костюми, вие сте подготвени да се забавлявате. Насладете се на сезона, преди да е завършил.

Началото на седмицата ще ви залее със мощна вълна от упоритости, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на кариерата ви. През идващите четири седмици ще бъдете извънредно буйни във връзка с задачите си. Приемете силата си, до момента в който работите върху репутацията си и достиженията, които желаете да постигнете. Нека репутацията ви предшества, Водолей.

Особено откакто положителният обществен имидж може в действителност да увеличи работната ви нравственос, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Успехът ви може да ви даде спомагателна убеденост в себе си, тъй че знайте цената си по време на този аспект. Цялото това усърдие в действителност стартира да се отплаща.

Въпреки това жилището ви може да се почувства малко като къща с духове по време на лунното затъмнение във вашата домашна зона в събота. Съществува огромна възможност да извършите прочувствен екзорсизъм, с цел да прогоните предишното и да се научите по какъв начин да продължите напред, до момента в който лекувате рани от поколенията.

Време е да разширите хоризонтите си и да изследвате всички благоприятни условия, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и зоната на разширение. Ако желаете нещо, отидете и го вземете! От връщане в учебно заведение до пътешестване - преследвайте желанията си. Не позволявайте на упоритостта да ви попречи да получите това, което заслужавате, Риби.

Вашата персонална философия е " лечебна ", защото израствате в индивида, който би трябвало да бъдете, когато Слънцето прави тригон със Сатурн във вашия знак във вторник. Дръжте мозъка си отворен и се оставете на течението, с цел да развиете по-силно самочувствие.

Въпреки че е съвсем Хелоуин, имате доста работа за извършване преди началото на ноември. Затова започнете да изпълнявате листата със задания по време на лунното затъмнение във вашата информационна зона в събота. Време е да отметнете някои неща от листата си със задания, изключително в случай че се чувствате изостанали с съвсем всичко. Не бързайте.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР