Месец юли беше изпълнен със събития в графика на испанската

...
Месец юли беше изпълнен със събития в графика на испанската
Коментари Харесай

Стилна и неуморна: испанската кралица Летисия и юлският ѝ гардероб мечта

Месец юли беше изпълнен със събития в графика на испанската кралица , която и този път може да ни послужи като фешън ентусиазъм за сезона .

Среща с лауреатите на Фондация „ Принцеса на Жирона “ даде начало на уговорките за Летисия Ортис през юли. На събитието тя присъстваше дружно със брачна половинка си - 53-годишния крал Фелипе, и двете им дъщери Леонор и София, на 15 и 14 година, като фамилията беше координирало визиите си в синьо .
 Испанското кралско семейство в синьо  Испанското кралско семейство в синьо  Испанското кралско семейство в синьо  Испанското кралско семейство в синьо
Кралицата на Испания носеше рокля вид риза от деним на Carolina Herrera , която за церемонията по награждаването тя размени с модел на Nina Ricci в гълъбово синьо , носен и преди от Нейно височество. Роклята с пай ръкав, колан и приложения беше допълнена от сребристи сандали на висок ток на Magrit и обеци Bvlgari с диаманти и аквамарин .

Летисия още веднъж беше в компанията на фамилията си – Фелипе Шести заложи на типичен черен костюм, до момента в който принцеса Леонор и инфанта София носеха надлежно рокли в алено и черно и бяло.
 Кралица Летисия в сантиментална рокля за премиите на Фондация „ Принцеса на Жирона “  Кралица Летисия в сантиментална рокля за премиите на Фондация „ Принцеса на Жирона “  Кралица Летисия в сантиментална рокля за премиите на Фондация „ Принцеса на Жирона “  Кралица Летисия в сантиментална рокля за премиите на Фондация „ Принцеса на Жирона “
За обяд с основния секретар на Обединените народи – Антонио Гутерес, испанската кралица още веднъж избра Carolina Herrera, този път с сантиментален модел в синьо , който е обличала за първи път през 2017 година На флоралните претекстове кореспондираха аксесоари от велур – чанта и обувки в розово на Magrit.
 Испанската кралица в приказна флорална рокля  Испанската кралица в приказна флорална рокля  Испанската кралица в приказна флорална рокля  Испанската кралица в приказна флорална рокля
Ленът, една от обичаните материи за лятото, виждаме в костюма Adolfo Domínguez от сако и панталон, с който Летисия Ортис се появи за среща с Фондация „ Албертис “ и УНИЦЕФ Испания. Моделят в светлосиньо е смесен със обикновен топ в бяло, а за аксесоарите си – чантичка и обувки на ток, тя още веднъж се бе доверила на марката Magrit.
 Летисия Ортис в моден ленен костюм  Летисия Ортис в моден ленен костюм  Летисия Ортис в моден ленен костюм  Летисия Ортис в моден ленен костюм
Кралицата на Испания изглеждаше величествено в бяла блуза вид мантия и панталони в същия цвят на откриването на Панаира за модерно изкуство. За монохромна визия тя добави съчетанието от локалната фешън къща Atlas с кожена чанта Furla, а при обувките заложи на модел в физически цвят на Carolina Herrera, чието дело са и дългите ѝ обеци във формата на жасмин.
 Величествена в бяло: испанската кралица Летисия на арт събитие в Мадрид  Величествена в бяло: испанската кралица Летисия на арт събитие в Мадрид  Величествена в бяло: испанската кралица Летисия на арт събитие в Мадрид  Величествена в бяло: испанската кралица Летисия на арт събитие в Мадрид
В двореца Сарсуела Летисия бе хазаин на събитие, отдадено на Колежи на Обединения свят – Испания, за което облече бял костюм в цвят ванилия.

 кралица Летисия Getty

Един от обичаните си и най-често носени облекла испанската кралица избра за отдаването на респект към жертвите от COVID-19. Моделът Bottega Veneta в петролено синьо тя бе съчетала с аксесоари в черно - обувки Manolo Blahnik и чантичка Carolina Herrera.
 Кралица Летисия и крал Фелипе уважиха паметта на жертвите от ковид в Испания  Кралица Летисия и крал Фелипе уважиха паметта на жертвите от ковид в Испания  Кралица Летисия и крал Фелипе уважиха паметта на жертвите от ковид в Испания  Кралица Летисия и крал Фелипе уважиха паметта на жертвите от ковид в Испания
Преди седмица кралската двойка изпрати олимпийския тим на Испания, а роклята и обувките в алено на Carolina Herrera освен бяха в един от цветовете, които подхождат най-вече на Летисия, само че и с него тоалетът символизираше флага на страната.

 кралица Летисия Getty

За среща, на която бе разисквано психическото здраве по време на пандемията, испанската кралица се появи с обаятелен модел на точки в черно и бяло.

 кралица Летисия Getty

Бялата кожена чанта Furla виждаме още веднъж и в тоалета на Летисия за среща с Испанската асоциация против рак. В основната роля бе рокля от туид, а различен летен аксесоар бяха сандалите на платформа.
 Испанската кралица в рокля от туид и летни аксесоари  Испанската кралица в рокля от туид и летни аксесоари  Испанската кралица в рокля от туид и летни аксесоари  Испанската кралица в рокля от туид и летни аксесоари
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР