Месец януари е към своя край, а с това ще

...
Месец януари е към своя край, а с това ще
Коментари Харесай

Пълнолунието в Лъв предвещава успех, но внимавайте с конфликтите

Месец януари е към своя край, а с това ще пристигна време за ново астрологично събитие. Точно на 9 февруари, от 9 часа, Луната ще попадне в зодия Лъв. По време на пълнолунието хората ще имат опцията да впечатлят останалите с дейностите си, написа Dnes.bg.

Пълнолунието в Лъв ще донесе кураж, сила и пристрастеност на огромна част от представителите на зодиите. За тази цел мнозина ще би трябвало да се вслушат в рецензиите и да одобряват, че от време на време те им оказват помощ да станат по-добри. Ако желаят да реализират някакъв прогрес, те би трябвало да не подценяват препоръките, които им се дават.
 
Положителното за множеството хора е, че когато Луната е цяла, множеството от нас ще могат да развият интуицията си, да вземат нещата в свои ръце и да работят над своите стремежи. Но въпреки това нейната светлина ще изведе страстите на напред във времето. Каквото и да се случи, не трябва да се разсейвате и да изпускате фокуса на събитията, поучават астролози.
 
Седмицата към пълнолунието ще е изпълнена с ненужно напрежение, което всеки ще усети по друг метод. Не са изключени спорове и несъгласия на работното място и в фамилията. Затова тези, които не обичат да държат езика зад зъбите си, би трябвало да внимават.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР