Месец след старта на Фермата маските паднаха, а риалити героите

...
Месец след старта на Фермата маските паднаха, а риалити героите
Коментари Харесай

Маските във Фермата падат! Сринаха добрата репутация на Хе...

Месец след старта на " Фермата " маските паднаха, а риалити героите започнаха да бълват огън и жупел зад гърбовете си. Един от ветераните във " Фермата " - хлебарят, родолюбец и многодетен татко Чардар, изсипа жестоки думи по адрес на Хепи Ванче, победителката в шестия сезон на предаването, която усърдно гради положителен имижд.

 Участникът се разлюти на постоянно усмихнатата и бъбрива Ваня, която от години обикаля света като стюардеса на яхта, само че, макар че към този момент е на 38, все не си намира половинка.

" Не я одобрявам. На тази възраст - скитница без семейство! Не се откри за нея мъж на тая планета! Ваня е безспорен, професионален лакомец - работи за гъ*а си, живее за себе си, не я интересува безусловно нищо друго, с изключение на да си прави кефа. За нея отговорности няма ", отсече Чавдар, нервиран и от неналичието на работен възторг у Ваня. Към него незабавно се причисли женомразец № 1 във " Фермата ", автотенекеджията Гечо. " Кукувица гнездо не мъти ", заключи той.

Масло в огъня добави и рускинята Альона, която също не понася Хепи Ванче. " За мен тя не може да е победител във " Фермата " - не може да готви, не може да се занимава с животните, непрекъснато минава сред капките със своите " бля-бля " и разкази по какъв начин е обиколила света ", съобщи русокоската.

Както Альона, по този начин и Чавдар, са гневни на Ваня, тъй като напусна тима им " Стари герои ", в който влизат спечелили и митове от предходни сезони, и отиде в конкурентния " Нови очаквания ". Яхтената стюардеса предприе маневрата поради подмятанията на рускинята, че играе в комбина с приключенеца Митко Гуспата и двамата взаимно си пазят гърбовете, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР